Εκπαιδευτικά νέα

Πανελλήνιες 2019: Αναρτήθηκαν τα μηχανογραφικά δελτία

Τα μηχανογραφικά δελτία για τις Πανελλήνιες 2019 αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας

Μία ημέρα πριν την έναρξη των Πανελληνίων για τα ΕΠΑΛ, το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το μηχανογραφικό δελτίο.

Η συμπλήρωση του θα γίνει τον Ιούλιο και αφού πρώτα οι μαθητές μάθουν τους βαθμούς που κατέκτησαν στις εξετάσεις. Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα:

Το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τέσσερα επιστημονικά πεδία το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 4 Επιστημονικά Πεδία, για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταίο έτος συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2018.

Το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με πέντε επιστημονικά πεδία

Το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 5 Επιστημονικά Πεδία, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, για τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2017.

Το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ 2019

Το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑ.Λ. 2019 για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταία έτη συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. το 2017 και το 2018. 


Δείτε ΕΔΩ γενικές οδηγίες για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικό δελτίου υποψηφίου ΓΕΛ 2019 με τα 4 Ε.Π.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια