Δωρεάν εκδήλωση για προφορική εξέταση στις Πανελλαδικές

Εκπαιδευτικά Νέα
Δωρεάν εκδήλωση για προφορική εξέταση στις Πανελλαδικές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,30 Μαρ 2019, 16:00
Atrion
Μια σημαντική εκδήλωση από την οποία δεν πρέπει να λείπει κανένας υποψήφιος

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, 16.00 –18.00 στο ξενοδοχείο Atrion (Χρονάκη 9 – Ηράκλειο) οργανώνουμε ανοιχτή δωρεάν ημερίδα - εκδήλωση που αφορά τον τρόπο Προφορικής Εξέτασης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Πρόκειται για μια σημαντική ημερίδα πριν από την τελική Προσομοίωση Πανελλαδικών Εξετάσεων των Φροντιστηρίων μας.

Συγκεκριμένα, θα αναμεταδοθούν ζωντανά (τηλεδιάσκεψη) από το Αμφιθέατρο Εκπαιδεύσεων του Ομίλου Πουκαμισά στην Αθήνα, σχετικές εισηγήσεις . Πρόκειται για σημαντικές ομιλίες καθηγητών δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με πολύχρονη εμπειρία στην Προφορική Εξέταση Μαθητών και μεγάλη θητεία στα «ειδικά» κέντρα προφορικής εξέτασης.

Συγκεκριμένα, θα περιγραφεί αναλυτικά η διαδικασία της προφορικής εξέτασης αλλά και τα δικαιώματα των μαθητών που εξετάζονται προφορικά. Και το σημαντικότερο είναι ότι θα συζητηθεί και θα προταθεί ο καταλληλότερος τρόπος διαχείρισης της προφορικής εξέτασης από τους μαθητές, η μεταχείριση του «γραπτού» και εν γένει τα μυστικά που μπορούν να διασφαλίσουν τις καλύτερες επιδόσεις. Στο τέλος θα δοθεί χρόνος για συζήτηση και επίλυσης αποριών από το ακροατήριο.

Προσκεκλημένοι είναι μαθητές Λυκείου της πόλης μας που εξετάζονται προφορικά ή διερευνούν τη δυνατότητα να εξεταστούν προφορικά στις Πανελλαδικές εξετάσεις . Ευπρόσδεκτοι φυσικά είναι και οι γονείς τους , προκειμένου να ενημερωθούν με εγκυρότητα για τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις μιας τέτοιας εξέτασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News