default-image

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Εκπαιδευτικά Νέα
Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου και τους μαθητές τους η συλλογή τροφίμων αλλά και η επίσκεψη -παράδοσή τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας.

Με μεγάλη χαρά και διάθεση αλληλεγγύης οι μαθητές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου συγκέντρωναν από τις αρχές Δεκεμβρίου τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας, υγιεινής κ.α. στο χώρο του φροντιστηρίου. Τη Δευτέρα  22  Δεκεμβρίου το μεσημέρι πολλοί από αυτούς με τη συνοδεία καθηγητών και τη Διεύθυνσης της μονάδας μετέφεραν ό,τι είχαν συγκεντρώσει στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Παρέδωσαν ό,τι κρατούσαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Δικτύου  Κοινωνικής Φροντίδας που λειτουργεί με τη στήριξη των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού και την εμψύχωση του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Ιδιαίτερα ζεστή ήταν για άλλη μια χρονιά η παρουσία των μαθητών κατά την επίσκεψη τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Με πολλή χαρά και ευαισθησία, αφιέρωσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μελέτης τους, προκειμένου να αποδείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την υποστήριξη τους στους άπορους συμπολίτες μας.

Με την αισιοδοξία της νεανικής τους αθωότητας στέλνουν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα, ευχαριστώντας θερμά τα Ιδρύματα Καλοκαιρινού, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και το προσωπικό του Παντοπωλείου, για την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις Κοινωνικές αυτές δομές αλλά και να δουν την πολύτιμη προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι εργαζόμενοι αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου κ. Μανόλη Μαυράκη : « Η ευαισθησία, η διάθεση συμπαράστασης και αλληλεγγύης είναι στη φύση των παιδιών, στην ψυχή τους, πράγμα που σημαίνει πως εύκολα μπορείς να την προκαλέσεις. Η καρδιά τους είναι γεμάτη με καλά αισθήματα».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News