Δωρεάν Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αριστείας για μαθητές Γ' Γυμνασίου και Α' Λυκείου (βίντεο)

Εκδηλώσεις
Δωρεάν Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αριστείας για μαθητές Γ' Γυμνασίου και Α' Λυκείου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς προκηρύσσει Πανελλαδικό Διαγωνισμό για την Εισαγωγή Αρίστων Μαθητών στα Φροντιστήριά του

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 με εξεταστικά κέντρα όλα τα Φροντιστήρια του Ομίλου, με ώρα έναρξης τη εξέτασης στις 10.00 το πρωί.

Για το Ηράκλειο , Μινωτάυρου 14, πίσω από τον ΟΤΕ (τηλ. 2810 245 300). 

Οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου και της Α' Λυκείου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της αριστείας θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 7 Απριλίου είτε στο Site του Ομίλου Πουκαμισά  (https://www.poukamisas.gr/frontistiria/nea-anakoinoseis/mathitikos-diagonismos), είτε τηλεφωνώντας για το Ηράκλειο στο Φροντιστήριο του Ηρακλείου (2810 245 300).

Τα μαθήματα εξέτασης είναι η Νεοελληνική Γλώσσα-Λογοτεχνία και τα Μαθηματικά (για τους μαθητές της Α' Λυκείου: Άλγεβρα και Γεωμετρία). Τα διαγωνίσματα θα έχουν δομή ανάλογη με εκείνη των εισαγωγικών εξετάσεων στα Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια, δηλαδή θα αποτελούνται από 25 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής Νεοελληνικής Γλώσσας-Λογοτεχνίας και 25 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής Μαθηματικών. Κάθε σωστή απάντηση θα βαθμολογείται με 2 μονάδες και κάθε λανθασμένη απάντηση θα έχει αρνητική βαθμολογία μισής μονάδας (0,5).

Οι 10 πρώτοι του Διαγωνισμού της Γ' Γυμνασίου και αντίστοιχα οι 10 πρώτοι της Α' Λυκείου θα λάβουν ως έπαθλο ένα iPhone 13, το οποίο θα παραλάβουν τα Χριστούγεννα του 2022.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους συμμετοχής και τα δώρα των διακριθέντων ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/nea-anakoinoseis/mathitikos-diagonismos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News