Ημέρες Καριέρας 2022 - Δωρεάν Επαγγελματικός Προσανατολισμός (βίντεο)

Εκδηλώσεις
Ημέρες Καριέρας 2022 - Δωρεάν Επαγγελματικός Προσανατολισμός (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλατό της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» ο Μανόλης Μαυράκης, για την διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώνουν τα φροντιστήρια Πουκαμισάς

Ο κ. Μανόλης Μαυράκης, Φιλόλογος και διευθυντής των φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου μίλησε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στην ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» για την διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώνει ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς σε όλη την Ελλάδα και συνεπώς και στο Ηράκλειο Κρήτης για πολλοστή φορά.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό ενημερωτικό Σεμινάριο  Επαγγελματικού Προσανατολισμού από Σύμβουλους Σταδιοδρομίας της εταιρίας Orientum.

Παράλληλα την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου δόθηκε η δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά, μαθητές Α΄ Λυκείου της πόλης του Ηρακλείου, να περάσουν δωρεάν το τεστ επαγγελματικού Προσανατολισμού Ariston Noisis Plus της Computer Academy.

Τις προσεχείς εβδομάδες θα ακολουθήσει συμβουλευτική και παράδοση των αποτελεσμάτων του τεστ από ειδικούς των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News