Με εξαιρετική διάθεση και θετική ενέργεια... επαράσαμε όμορφα!

Εκδηλώσεις
Με εξαιρετική διάθεση και θετική ενέργεια... επαράσαμε όμορφα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδρομή των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου στο Ρέθυμνο

Επεράσαμε όμορφα! Πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη, εδώ και χρόνια, ετήσια εκδρομή των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου. Στο νομό Ρεθύμνου αυτή τη χρονιά. Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, με εξαιρετική διάθεση αλλά κυρίως με θετική ενέργεια ξεκινήσαμε το πρωί της Κυριακής, 11 Μαρτίου για το νομό Ρεθύμνου.

Πρώτη στάση ήταν στο μουσείο της Ελεύθερνας, εκεί που ο μύθος συναντά την ιστορία, εκεί όπου ο Όμηρος τεκμηριώνεται. Με τη βοήθεια ξεναγών μάθαμε γοητευτικές ιστορίες της ομηρικής εποχής.

Λίγα χιλιόμετρα πιο εκεί είναι το Αρκάδι. Η στάση μας ήταν απαραίτητη. Η επίσκεψη στο ιστορικό μοναστήρι είναι πάντα συγκινητική. Βόλτα , φωτογραφίες αλλά και το πρώτο μικρό μας γλέντι.

Αρκετοί μαθητές έφεραν τα μουσικά τους όργανα και σε ένα λεπτό στήθηκε το γλέντι. Τραγούδι και Κρητικοί χοροί.

Υπέροχη διαδρομή στην περιοχή Αμαρίου με εναλλαγές φυσικής ομορφιάς. Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στην Πατσό, στο μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα. Κάναμε μια υπέροχη βόλτα στη φύση και στη συνέχεια φαγητό, χορός, γλέντι. Καλή διάθεση για παρέα.

Το απογευματάκι κατευθυνθήκαμε στο μοναδικό Ρέθυμνο. Βόλτα και καφέ, χαλάρωση στην υπέροχη παραλία της πόλης. Επιστρέψαμε στο Ηράκλειο γεμάτοι χαρά και υπέροχες αναμνήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News