Ναι στις σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής

Πανελλήνιες εξετάσεις
Ναι στις σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιλογές σπουδών που ταιριάζουν σε προσωπικότητες παιδιών με έντονο το «πρακτικό» αλλά και «επιχειρηματικό» στοιχείο

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου ο κύριος Μανόλης Μαυράκης, διευθυντής των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου, παρουσίασε στην εκπομπή της Κρήτη TV, «Καλό Μεσημέρι», τις Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής.

Πρόκειται για επιλογές σπουδών που ταιριάζουν σε προσωπικότητες παιδιών με έντονο το «πρακτικό» αλλά και «επιχειρηματικό» στοιχείο, σύμφωνα με το ψυχομετρικό μοντέλο του Holland.

Στη συνέχεια υπενθύμισε την οργάνωση της εκδήλωσης επαγγελματικού προσανατολισμού «Ημέρες Καριέρας» των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στις 15 Μαΐου, σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων σταδιοδρομίας Orientum. Επίσης, την οργάνωση της Testing Day, δηλαδή της δωρεάν συμμετοχής μαθητών Α’ Λυκείου της πόλης μας στο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Ariston Noisis Plus. (Για πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε στο 2810 245 300).

Στο κύριο μέρος της παρουσίασης του αναφέρθηκε στις πολλαπλές επαγγελματικές προοπτικές των τμημάτων του 4ου Επιστημονικού Πεδίου, όπως προτείνονται από τους συμβούλους της Orientum και το ανανεωμένο τους βιβλίο «Πάμε Πανεπιστήμιο 2021».

Έμφαση και προτεραιότητα στα τμήματα Διοικητικής Τεχνολογίας, Τουρισμού, Ναυτιλιακών και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Σπουδαίες επιλογές με πολλαπλές επιλογές σε εναλλακτικές καριέρες, σε ιδιαίτερους συνδυασμούς με μεταπτυχιακές σπουδές, οι οποίες διασφαλίζουν μεγάλες καριέρες.

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου στις 16:30 ο διευθυντής των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου θα συνεχίσει τις παρουσιάσεις του στο Καλό Μεσημέρι της Κρήτη TV με τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

(Φωτογραφία Αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News