Προοπτικές στις Σπουδές Υγείας

Πανελλήνιες εξετάσεις
Προοπτικές στις Σπουδές Υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού «Ημέρες Καριέρας» των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στις 15 Μαΐου

Τη Δευτέρα 19 Απριλίου ο κ. Μανόλης Μαυράκης, διευθυντής των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου, ενημέρωσε μαθητές και γονείς για την εκπαιδευτική επικαιρότητα.

Επίσης, ανακοίνωσε την οργάνωση της εκδήλωσης επαγγελματικού προσανατολισμού «Ημέρες Καριέρας» των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στις 15 Μαΐου, σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων σταδιοδρομίας Orientum. Στις 16 Μαΐου θα ακολουθήσει Testing Day, δηλαδή δωρεάν συμμετοχή μαθητών Α’ Λυκείου της πόλης μας στο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Ariston Noisis Plus. (Για πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε στο 2810 245 300).

Έπειτα, έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για τις σχολές του 3ου Επιστημονικού Πεδίου του μηχανογραφικού δελτίου. Παρουσίασε σημαντικά τμήματα των Επιστημών Υγείας, τις περυσινές βάσεις εισαγωγής τους και τα επαγγελματικά δικαιώματα που διασφαλίζουν στους αποφοίτους τους. Ιδιαίτερα επέμεινε στις Εναλλακτικές Καριέρες, δηλαδή τις διαφορετικές επαγγελματικές προοπτικές από τμήματα των Επιστημών Υγείας, όπως προτείνονται από τους συμβούλους της Orientum και το ανανεωμένο τους βιβλίο «Πάμε Πανεπιστήμιο 2021».

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου στις 16:30 ο διευθυντής των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου θα μιλήσει για ακόμα μία φορά για ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά ζητήματα στο Καλό Μεσημέρι της Κρήτη TV. Θα αναφερθεί σε σχολές του 4ου Επιστημονικού Πεδίου, στις σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News