Κανόνες Προφορικής Εξέτασης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις - Δωρεάν Ημερίδα από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Πανελλήνιες εξετάσεις
Κανόνες Προφορικής Εξέτασης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις - Δωρεάν Ημερίδα από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξετάζεσαι προφορικά στο Λύκειο; Θα εξεταστείς προφορικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις; Μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 17.00-19.00,  live στο YouTube, στο Κανάλι του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς (https://www.youtube.com/channel/UC-MmG-HVlSH7sBEoVIxUs1A) διοργανώνουμε ανοιχτή ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακή  ημερίδα - εκδήλωση που αφορά τον τρόπο Προφορικής Εξέτασης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Θα περιγραφεί αναλυτικά η διαδικασία της προφορικής εξέτασης (και της μεικτής εξέτασης) αλλά και τα δικαιώματα των μαθητών που εξετάζονται προφορικά. Θα προταθεί ο καταλληλότερος τρόπος διαχείρισης της προφορικής εξέτασης, η μεταχείριση του «γραπτού» και εν γένει τα μυστικά που μπορούν να διασφαλίσουν τις καλύτερες επιδόσεις.

Εκτός από τους βασικούς εισηγητές , θα παρέμβουν απόφοιτοι μαθητές που εξετάστηκαν προφορικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέτυχαν τον στόχο τους.

Πρόκειται για μία ημερίδα που δεν αφορά μόνο μαθητές της Γ΄ Λυκείου αλλά   όλους εκείνους που θέλουν έγκαιρα να προετοιμαστούν και να ενημερωθούν για τον συγκεκριμένο τρόπο εξέτασης .

Πρόκειται για μία ημερίδα που δεν αφορά μόνο μαθητές της Γ΄ Λυκείου αλλά   όλους εκείνους που θέλουν έγκαιρα να προετοιμαστούν και να ενημερωθούν για τον συγκεκριμένο τρόπο εξέτασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News