Credit Suisse: Η UBS την εξαγοράζει με πάνω από 2 δισ. δολάρια

Οικονομία
Credit Suisse: Η UBS την εξαγοράζει με πάνω από 2 δισ. δολάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εξαγορά της Credit Suisse με τίμημα πάνω από 2 δισ. δολάρια προχωρά η UBS, με τις ελβετικές Αρχές να δηλώνουν έτοιμες να αλλάξουν τους σχετικούς νόμους

Στην εξαγορά της Credit Suisse με τίμημα πάνω από 2 δισ. δολάρια προχωρά η UBS, με τις ελβετικές Αρχές να δηλώνουν έτοιμες να αλλάξουν τους σχετικούς νόμους για να παρακάμψουν τη συναίνεση που απαιτείται για την ολοκλήρωση του ντιλ των μετόχων της Credit Suisse, προκειμένου η συναλλαγή να ολοκληρωθεί γρήγορα και πριν το άνοιγμα των αγορών τη Δευτέρα.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο μεγαλύτερων τραπεζών της Ελβετίας, σύμφωνα με τον ιστότοπο newsbomb.gr, αναμένεται να υπογραφεί αργά το απόγευμα της Κυριακής και θα έχει ως βάση την τιμή του κλεισίματος της μετοχής της Credit Suisse την Παρασκευή, όπως δήλωσαν στους Financial Times που βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις.

Η UBS θα καταβάλει περισσότερα από 0,5 ελβετικά φράγκα ανά μετοχή, δηλαδή πολύ χαμηλότερα από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Credit Suisse, που ήταν 1,86 ελβετικά φράγκα την Παρασκευή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News