Ρέθυμνο: Ενημερωτική εκδήλωση για τις χρηματικές δράσεις του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»

Οικονομία
Ρέθυμνο: Ενημερωτική εκδήλωση για τις χρηματικές δράσεις του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τις χρηματοδοτικές δράσεις του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η ενημερωτική ημερίδα από το Επιμελητήριο Ρεθύμνης και την Αναπτυξιακή Κρήτης/ ΕΦΕΠΑΕ με τη συνεργασία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», για την παρουσίαση των ενεργών χρηματοδοτικών Δράσεων που απευθύνονται σε επιχειρήσεις.

Η ενημέρωση των επιχειρηματιών του Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας των δύο φορέων, με στόχο τη συστηματική προώθηση και αποτελεσματική διαχείριση των Ευρωπαϊκών Κοινοτικών πόρων, προς όφελος της τοπικής Επιχειρηματικής Κοινότητας.

Η σχετική παρουσίαση των χρηματοδοτικών Δράσεων πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη της Αναπτυξιακής Κρήτης με επικεφαλής τους τον γενικό διευθυντή, κ. Αριστείδη Φραγκάκη, καθώς και από στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».

Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν τα βασικά στοιχεία των επιμέρους Δράσεων: «Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», «Προηγμένος Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΑιχμήςΜμΕ», καθώς και οι Δράσεις: «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ» και «Πράσινος Μετασχηματισμός ΜμΕ», των Προγραμμάτων: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» του Ε.Π.«Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».

Η σχετική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, παρουσία του κ. Αντώνη Παπαδεράκη, Αντιπεριφερειάρχη στους τομείς Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας, Κοινωνικής Οικονομίας, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Γιώργου Γιακουμάκη, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και πλήθους Ρεθυμνιωτών επιχειρηματιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News