Τριπλό το ραντεβού με την εφορία στα τέλη Αυγούστου

Κρήτη
Τριπλό το ραντεβού με την εφορία στα τέλη Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα και στις υποχρεώσεις προς την εφορία έως το τέλος του μήνα, καθώς πρέπει να πληρωθεί η 4η δόση του ΕΝΦΙΑ, η δεύτερη δόση των Επιστρεπτέων προκαταβολών, που αφορά 700.000 επιχειρήσεις καθώς και η δόση του φόρου εισοδήματος

 

  • Στην σκληρή... πραγματικότητα επιστρέφουν πολίτες μετά τις διακοπές
  • Η εφορία προσδοκά την επιστροφή άνω των 24,5 δισ ευρώ έως το τέλος του χρόνου

Μετά τις… βουτιές, επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα και στις υποχρεώσεις προς την εφορία έως το τέλος του μήνα, καθώς πρέπει να πληρωθεί η 4η δόση του ΕΝΦΙΑ, η δεύτερη δόση των Επιστρεπτέων προκαταβολών, που αφορά 700.000 επιχειρήσεις καθώς και η δόση του φόρου εισοδήματος.

Εντωμεταξύ, το 92% έχει υποβάλλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος. Σύμφωνα με στοιχεία από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, οι 13 στους 20 φορολογούμενους δεν πρόκειται να πληρώσουν επιπλέον φόρο.

Στα ραντεβού με την εφορία αναφέρθηκε ο Παύλος Μπαριτάκης καθώς και στην αδυναμία ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων.

Την ίδια ώρα, ΕΝΦΙΑ καλούνται να πληρώσουν πληγέντες κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου, με τους λογιστές να δίνουν συμβουλές για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για την απαλλαγή τους από τον ΕΝΦΙΑ για τα έτη  2021, 2022 και 2023.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News