Οικονομία Ελλάδα

Όμιλος εταιριών Αλμπαντάκη: Ανάμεσα στα διαμάντια της Ελληνικής οικονομίας και για το 2021

Για μία ακόμα χρονιά ανάμεσα στα διαμάντια της Ελληνικής οικονομίας

Σε κλίμα γιορτινό πραγματοποιήθηκε η χθεσινή απονομή των επιχειρηματικών βραβείων “Diamonds of the Greek economy 2021”. Ανάμεσα στα διαμάντια της Ελληνικής οικονομίας  συγκαταλέγεται για ακόμα μια χρονιά και ο Όμιλος εταιριών Αλμπαντάκη. Πλήρως καθετοποιημένη μονάδα δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής τυποποίησης, εξαγωγής και διανομής ελαιολάδου. Με επτά εταιρίες στην διαχείριση του, παραμένει στην πρώτη θέση πανελλαδικά. 

Το 2020 ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον κλάδο των επιχειρήσεων και παρά  τις δυσκολίες και το αβέβαιο macro και micro περιβάλλον ο όμιλος με προσήλωση και με στρατηγικό πλάνο κατάφερε όχι μόνο να ανταπεξέλθει στις πρωτόγνωρες συνθήκες αλλά και σε πολλά σημεία να αναπτυχθεί.

Πιο συγκεκριμένα στοχεύοντας ορθολογικά τα εν λειτουργία πλέον κανάλια διανομής, κατέγραψε ανάπτυξη πελατολογίου 49% που απέφερε αύξηση όγκου πωλήσεων της τάξης του 7,67%.  Συνάμα αυτή η εξειδικευμένη στόχευση του επέτρεψε να μειωθεί ο μέσος χρόνος εκτέλεσης των παραγγελιών του κατά 50%.

 Έτσι κατάφερε να διατηρήσει το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού του και τις επί χρόνια συνεργασίες του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/7/2021, στο κτήμα Γαλάζιο και το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μιχάλης Αλμπαντάκης.

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά ανάμεσα στις πιο δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, ειδικά εν μέσο των πρωτόγνωρων συνθηκών που όλοι βιώσαμε. Αυτό το βραβείο είναι ακόμα μια επιβεβαίωση της ανοδικής πορείας της εταιρίας μας και το παραλαμβάνω εκ μέρους όλων των συνεργατών μου, συγχαρητήρια σε όλες τις επιχειρήσεις που απόψε βραβεύονται, ευχαριστώ!!».

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια