Οικονομία Ελλάδα

Το Vodafone CU έρχεται σπίτι σου delivered by efood!

Στο efood θα βρεις μοναδικές προσφορές καρτοκινητής

Τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν μια νέα CU κάρτα sim εντός 45 λεπτών έχουν πλέον οι καταναλωτές, αφού το efood ενώνει τις δυνάμεις του με το Vodafone CU, σε μια στρατηγική συνεργασία που ως στόχο έχει να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών και να καλύψει άμεσα τις τηλεπικοινωνιακές τους

ανάγκες, παρέχοντας μοναδικές προσφορές.

Οι καταναλωτές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Γιάννενα, Βόλο, Ηράκλειο, Χανιά μπορούν πλέον να μπουν στο efood app, να βρουν το Vodafone CU κατάστημα στο φίλτρο “τοπικά καταστήματα”, να παραγγείλουν μια νέα CU sim και να την παραλάβουν άμεσα στην πόρτα τους.

Μπες στο efood και ανακάλυψε μοναδικές προσφορές σε καρτοκινητά Vodafone CU που δίνουν μέχρι 1200 λεπτά προς όλους με 12€ κάρτα ή UNLIMITED DATA. Ταυτόχρονα, η διαδικασία ταυτοποίησης και ενεργοποίησης της κάρτας ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά χωρίς να χρειαστεί να μεταβείς σε κάποιο κατάστημα.

Το efood καθημερινά προσθέτει ακόμα περισσότερες επιλογές προϊόντων στην πλατφόρμα, ενώ παράλληλα μεγαλώνει τον στόλο του, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν ό,τι θέλουν όποτε το θέλουν εύκολα και γρήγορα.

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί

κανείς να παραγγείλει από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με

τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια