Οικονομία Ελλάδα

Ο Τζωρτζακάκης Νίκος στο δυναμικό της ΑΕΝΑΟΣ

Η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, ενισχύεται συνεχώς με σκοπό τη διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και την καινοτομία

Ένας από τους βασικότερους πυλώνες της επόμενης δεκαετίας στον επενδυτικό στίβο της χώρας θα είναι αδιαμφισβήτητα οι Α.Π.Ε, λόγω της μετάβασης που επιχειρείται στην απαλλαγμένη από λιγνίτη εποχή, η οποία θα απορροφήσει κεφάλαια πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ με σκοπό τη βιώσιμη ανάπτυξη και ένα καλύτερο μέλλον.

Η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, μια από τις αρχαιότερες και πρωταγωνιστικές εταιρείες στο κλάδο των Α.Π.Ε., ενισχύεται συνεχώς με σκοπό τη διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και την καινοτομία. Η ενεργειακή αλλαγή είναι εδώ και η εταιρεία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις.

Ο Τζωρτζακάκης Νίκος, Oικονομολόγος με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), είναι ο νέος OPERATIONS MANAGER της εταιρείας στη εποχή της ενεργειακής αλλαγής. Οι ραγδαίες εξελίξεις καθιστούν απαραίτητη την επένδυση σε επαρκώς καταρτισμένα στελέχη με ισχυρό ακαδημαϊκό ιστορικό και όραμα για το μέλλον.

Ευχόμαστε καλή αρχή στο Νίκο, ευελπιστώντας σε μια μακροχρόνια συνεργασία με πολλές επιτυχίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια