Οικονομία Ελλάδα

ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ: Πράσινη ενέργεια για ένα βιώσιμο μέλλον

«Ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελεί μία σημαντική όψη της δέσμευσης μας»

Στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η εταιρεία σε συνεργασία με την ΑΕΝΑΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ανακοινώνει την υλοποίηση Φ/Β συστήματος στα πλαίσια του προγράμματος αυτοπαραγωγής (net metering) ισχύος 100kw. Η εκτιμώμενη απόδοση ανέρχεται στις 160.000kwh/ έτος το οποίο θα αποσοβήσει περίπου 168 τόνους διοξείδιο του άνθρακα (CO2) εφόσον η αντίστοιχη ενέργεια παραγόταν από θερμικούς σταθμούς.

«Στη ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ η Κοινωνική Υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας μας. Είναι μια υπόσχεση την οποία τηρούμε πιστά σχεδιάζοντας το μέλλον της εταιρίας από την ίδρυσή της. Ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελεί μία σημαντική όψη αυτής της δέσμευσης, συνεπώς επενδύουμε διαχρονικά στην αειφόρο ανάπτυξη»

Παράλληλα με το έργο η εταιρία ως ενεργό μέλος της ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ, της μεγαλύτερης ενεργειακής κοινότητας στην Κρήτη, στοχεύει τα επόμενα χρόνια το σύνολο της ενέργειας που καταναλώνει να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Ως εταιρία ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Κεφαλογιάννη Ζαχαρία Γενικό Διευθυντή της ΑΕΝΑΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ για την άψογη συνεργασία και τη συμβολή του στο έργο και ευχόμαστε στη εταιρία ανάλογες επιτυχίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια