Praktiker Hellas και Vitex A.E. ενώνουν τις δυνάμεις τους

Οικονομία
Praktiker Hellas και Vitex A.E. ενώνουν τις δυνάμεις τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασικός στόχος της συνεργασίας και των δύο εταιριών, είναι η άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών του αγοραστικού κοινού

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη νέα της στρατηγική συνεργασία, στον χώρο των χρωμάτων, με την εταιρία Vitex Α.E. Επιλέγει την κορυφαία Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vitex A.E., με στόχο να κάνει καθημερινά πράξη τη δέσμευσή της για παροχή κορυφαίων εμπειριών εξυπηρέτησης, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό,  δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της, να βρουν την πλήρη γκάμα οικοδομικών χρωμάτων και βερνικιών Vitex στα 16 καταστήματα Praktiker πανελλαδικά, στο praktiker.gr καθώς και στα δύο b2b Centers της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τον Φεβρουάριο.

Βασικός στόχος της συνεργασίας και των δύο εταιριών, είναι η άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών του αγοραστικού κοινού, με προϊόντα που προσφέρουν λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, συνδυάζοντας ποιότητα, καινοτομία, τεχνογνωσία και περιβαλλοντική ευαισθησία, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο κ. Δημήτρης Μάγκος, Διευθυντής Αγορών της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στην Praktiker Hellas, μετρώντας 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, εκπαιδεύουμε σταθερά τους καταναλωτές μας γύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (DΙY), ενώ παρέχουμε ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις προϊόντων & υπηρεσιών, ενθαρρύνοντας ιδιώτες και επαγγελματίες να αλλάξουν τον χώρο τους και την ποιότητα ζωής τους. Η συνεργασία μας με τη Vitex A.E, μια από τις δυναμικότερες και  με έντονο κοινωνικό πρόσωπο βιομηχανίες χρωμάτων, μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς εγκαινιάζει μια μεγάλη και στρατηγικής σημασίας σύμπραξη που στόχο έχει να καλύψει, με καινοτόμα προϊόντα και νέες ιδέες, τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών μας πανελλαδικά.»

Ο κ. Βασίλης Βλαχογιάννης, Εμπορικός Διευθυντής της Vitex A.E ανέφερε σχετικά: «Η νέα συνεργασία με την Praktiker Hellas είναι μία επιβράβευση της δυναμικής πορείας και ηγετικής στρατηγικής που έχει καταρτίσει η Vitex τα τελευταία χρόνια, με κεντρικούς πυλώνες την αριστεία, την βιωσιμότητα και το υπεύθυνο επιχειρείν. Με τη σύμπραξη αυτή, οι καινοτόμες λύσεις της Vitex βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές καλύπτοντας πλήρως τις αναγκές τους για χρώμα. Προσβλέπουμε σε μία επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία με την Praktiker Hellas, με κοινό στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού».

Σχετικά με την Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas, μετρώντας 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο DIY & Home Improvement, εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές γύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself). Διαθέτοντας 16 καταστήματα πανελλαδικά, ένα δυναμικό e-shop και δύο b2b Centers σε Αθήνα και Θεσ/νίκη αποκλειστικά για επαγγελματίες, προσφέρει αγοραστικές εμπειρίες κορυφής, για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή, αποτελώντας one-stop-shop για κάθε ανάγκη του σπιτιού και του κήπου, παρέχοντας καθημερινά 50.000 προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Από τον Απρίλιο του 2014, η εταιρία, έχει ενσωματωθεί στον κορυφαίο καναδικό Όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited, γνωστό για το σημαντικό ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων σε διεθνείς εταιρίες με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη εταιρικών αξιών από το 1985. Επιπλέον, η Praktiker Hellas δίνοντας έμφαση στη διαρκή της ανάπτυξη και εξέλιξη, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης επενδυτικού πλάνου που περιλαμβάνει την αναβάθμιση των συστημάτων της, την ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων της καθώς και την επέκταση του δικτύου της με νέα, στην Αττική και την περιφέρεια. Με μια καταρτισμένη ομάδα 1.600 επαγγελματιών και με προτεραιότητα τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών της, η εταιρία προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, ενώ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία & το Περιβάλλον, υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Σχετικά με την Vitex Α.Ε.

Η Vitex A.E. είναι η μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανία οικοδομικών χρωμάτων και μονωτικών υλικών. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων για τους τομείς των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex), των ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), της εξωτερικής θερμομόνωσης (VitexTherm) και των ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria). Διαθέτοντας το πιο σύγχρονο εργοστάσιο στην Ελλάδα, και ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη, η Vitex A.E. προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις στην ελληνική αγορά και σε περισσότερες από 20 χώρες του εξωτερικού. Από το 1932 η Vitex A.E. λειτουργεί με ξεκάθαρη δέσμευση για την παροχή βέλτιστης ποιότητας και υπηρεσιών, συμβάλλοντας ταυτόχρονα με υπευθυνότητα στην αειφόρο ανάπτυξη. Πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work για την περίοδο 2020 - 2021. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vitex.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News