Δώρο Χριστουγέννων: Την ερχόμενη εβδομάδα οι πληρωμές - Ποιο είναι το ποσό

Οικονομία
Δώρο Χριστουγέννων: Την ερχόμενη εβδομάδα οι πληρωμές - Ποιο είναι το ποσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις αναστολές συμβάσεων Δεκεμβρίου

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα κατά πάσα πιθανότητα στις 27 Ιανουαρίου, θα καταβληθεί από το κράτος η αναλογία του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους που τον Δεκέμβριο βρέθηκαν σε αναστολή οι συμβάσεις εργασίας.

Επίσης θα πληρωθούν και οι εργαζόμενοι του μηχανισμού ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τους οποίους θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων προκειμένου να πληρωθούν τον Δεκέμβριο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Στις πληρωμές του Ιανουαρίου εντάσσεται και η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για όσους έχουν υποβάλλει μονομερή υπεύθυνη δήλωση και αφορά κυρίως καλλιτέχνες και επαγγελματίες της Τέχνης και του πολιτισμού.

Δώρο Χριστουγέννων

Το κράτος θα πιστώσει την επόμενη εβδομάδα στους λογαριασμούς των εργαζομένων που μπήκαν σε αναστολή το δώρο Χριστουγέννων που αντιστοιχεί στην περίοδο 1η Δεκεμβρίου ως 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ουσιαστικά ένας εργαζόμενος που μπήκε σε αναστολή όλο τον Δεκέμβριο θα λάβει ακόμη 73 ευρώ.

Για παράδειγμα:

- ένας εργαζόμενος με τον κατώτατο μισθό (καθαρές αποδοχές 550 ευρώ), σε αναστολή Μάιο, Ιούνιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο μέσα στον μήνα θα λάβει ακόμη 73 ευρώ από το κράτος.

- ένας εργαζόμενος με καθαρό μισθό 650 ευρώ, σε αναστολή μόνο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο μέσα στον μήνα θα λάβει ακόμη 73 ευρώ από το κράτος.

- ένας εργαζόμενος με καθαρό μισθό 800 ευρώ, σε αναστολή μόνο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο μέσα στον μήνα θα λάβει ακόμη 73 ευρώ από το κράτος.

Η αναλογία του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων 2020, πιστώνεται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) εκάστου μισθωτού.

Πηγή: Dikaiologitika

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News