Σαβοϊδάκης: Έχουμε κρητικό DNA & δεν το αλλάζουμε!

Κρήτη
Σαβοϊδάκης: Έχουμε κρητικό DNA & δεν το αλλάζουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εταιρεία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους, τους πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές της ότι είναι και θα παραμένει αμιγώς κρητική

Αναφορικά με το άρθρο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο από ειδησεογραφικό portal για την εξαγορά κρητικής εταιρείας αρτοποιίας/ζαχαροπλαστικής από αθηναϊκή αλυσίδα, η εταιρεία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους, τους πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές της ότι είναι και θα παραμένει αμιγώς κρητική.

Η εταιρεία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ αντιτίθεται στην άποψη του μέσου ενημέρωσης περί της ποιότητας των προϊόντων των κρητικών εταιρειών αρτοποιίας.  Το να μπαίνεις καθημερινά στο σπίτι χιλιάδων καταναλωτών, να βρίσκεσαι στα ράφια αλυσίδων λιανεμπορίου, να συνεργάζεσαι με κορυφαίες εταιρείες  εστίασης, φιλοξενίας, αεροπορικών & ναυτιλιακών μέσων μεταφοράς και να αναπτύσσεις εξαγωγική δραστηριότητα, επιβεβαιώνει εμπράκτως την αφοσίωση της στην ποιότητα, την ανάπτυξη, το μεράκι και την συνέπεια της.

Κρίνουμε ότι η άποψη του μέσου ενημέρωσης θίγει τόσο την εταιρεία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ όσο και μεγάλη μερίδα κρητικών επιχειρήσεων αρτοποιίας, που διαχρονικά διαφυλάσσουν και αναβαθμίζουν το κληροδότημα των ιδρυτών τους. Είναι η γνώση, οι μνήμες, οι εικόνες που φυλάσσονται με ευλάβεια από γενιά σε γενιά και αναβιώνουν καθημερινά στους φούρνους/ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς, αναδεικνύοντας πανελλαδικά την υπεροχή των κρητικών αρτοποιημάτων & γλυκών.

Η εταιρεία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ με 50ετή  υπεύθυνη και δημιουργική δράση θα συνεχίζει να επενδύει στην ποιότητα, αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία, την τεχνογνωσία, τις άριστες πρώτες ύλες και την αυθεντικότητα των ανθρώπων της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News