Τουρισμός Για Όλους: Δείτε πότε μπορείτε να κάνετε check in στα συμβεβλημένα καταλύματα

Οικονομία
Τουρισμός Για Όλους: Δείτε πότε μπορείτε να κάνετε check in στα συμβεβλημένα καταλύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προϋπόθεση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» αποτελεί η διαμονή διάρκειας 4 διανυκτερεύσεων

Aπό την 1η Αυγούστου έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2020 οι δικαιούχοι ου προγράμματος «Τουρισμός για όλους» για το 2020, μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Η επιδότηση μέσω του e-voucher δίνει τη δυνατότητα στους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος να επιλέγουν οι ίδιοι τους παρόχους διαμονής, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Το e-voucher θα λαμβάνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISnet μέσω της πλατφόρμας https://www.tourism4all.gov.gr/.

Με τη σύνδεση στην εφαρμογή θα δείτε το e-voucher το οποίο μπορείτε να τυπώσετε ή να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EVOUCHER Η ημερομηνία έναρξης αφίξεων (check in) στα συμβεβλημένα καταλύματα είναι η 5η Αυγούστου 2020. Υπενθυμίζεται ότι οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, από το υπουργείο Τουρισμού.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.

Υπενθυμίζεται  ότι προϋπόθεση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» αποτελεί η διαμονή διάρκειας 4 διανυκτερεύσεων. Αν κάποιος αποχωρήσει νωρίτερα το e-voucher ακυρώνεται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Δημόσια Πρόσκληση.

Το σύνολο του κόστους της διαμονής βαρύνει τον δικαιούχο, ενώ αν επιθυμεί να παραμείνει πέραν των 4 διανυκτερεύσεων τις οποίες καλύπτει το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», η συμφωνία για το ενοίκιο του καταλύματος γίνεται ανάμεσα στον πάροχο και τον δικαιούχο. Το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται σε αυτή τη συμφωνία.

Δείτε ΕΔΩ τους τελικούς δικαιούχους

Έρχεται και νέο πρόγραμμα για όσους δεν κληρώθηκαν

Δεύτερο πρόγραμμα για όλους όσοι έμειναν εκτός της τελικής λίστας των δικαιούχων του «Τουρισμός για όλους» ετοιμάζει το υπουργείο Τουρισμού.

Το νέο πρόγραμμα αφορά ταξιδιωτικά γραφεία, ώστε να υπάρχουν ακόμα πιο ολοκληρωμένα πακέτα με εκδρομές. Σύμφωνα με το υπουργείο, μέσα στις επόμενες ημέρες οι δικαιούχοι, οι οποίοι δεν κληρώθηκαν σε πρώτη φάση, θα ενταχθούν σε αυτό το δεύτερο πρόγραμμα προκειμένου να μην αποκλειστεί κανένας από όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και πληροί τα εισοδηματικά κριτήρια.

Σημειώνεται πως η ζήτηση για το πρόγραμμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τους δικαιούχους να ανέρχονται σε 740.000, ενώ το πρόγραμμα αρχικά είχε σχεδιαστεί για 250.000. Η λίστα που ανακοινώθηκε την Παρασκευή 31/7 καλύπτει 635.000 πολίτες.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News