Τουρισμός για Όλους: Τελευταία ευκαιρία για τους δικαιούχους

Ελλάδα
Τουρισμός για Όλους: Τελευταία ευκαιρία για τους δικαιούχους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπνέει η προθεσμία

"Τρέχει" ο χρόνος για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για να κερδίσουν επιδοτούμενες διακοπές από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» μετά και την παράταση που δόθηκε. Το Σάββατο 11/7 σύμφωνα με το in.gr λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα των επιδοτούμενων διακοπών.

Το ύψος της οικονομικής αξίας του e-voucher που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων αυτού, είναι το πενήντα τοις εκατό (50%) ή εξήντα τοις εκατό (60%) για τις κατηγορίες ατόμων με ποσοστό νοητικής ή σωματικής αναπηρίας τουλάχιστον 67%, της δηλωθείσας από τον πάροχο τιμής διανυκτέρευσης κατ’ άτομο, όπως αυτή δηλώθηκε κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής του στο πρόγραμμα, με ανώτατο όριο κατ’ άτομο (δικαιούχο ή ωφελούμενο) και ανά διανυκτέρευση τα τριάντα ευρώ (30€) και την προϋπόθεση της διαμονής των τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους.

Μέσω του προγράμματος επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News