Χρήστος Σταϊκούρας: Σκοπός μας να δοθούν ξανά τα 800 ευρώ, αν χρειαστεί

Οικονομία
Χρήστος Σταϊκούρας: Σκοπός μας να δοθούν ξανά τα 800 ευρώ, αν χρειαστεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μπορεί να επαναληφθεί όλο αυτό το σύστημα, άλλη μία φορά» σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών

Την παροχή, αν χρειαστεί, και νέου επιδόματος, όπως αυτό των 800 ευρώ, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Xρήστος Σταϊκούρας.

«Δεν είναι μόνον τα 800 ευρώ, δώσαμε αναστολές και διευκολύνσεις για τους εργαζόμενους που πράγματι περνάνε δύσκολα. Και σκοπός μας είναι να το επαναλάβουμε ακόμα μία φορά, θεωρώντας ότι δε θα προλάβουμε να φθάσει η οικονομία ακόμα τον μήνα Μάιο εκεί που θέλουμε» δήλωσε ο υπουργός.

Ωστόσο το ύψος και η διάρκεια ισχύος του μέτρου μπορεί να μην είναι ίδια με τα 800 ευρώ για 45 μέρες, όπως εφαρμόστηκε τον Απρίλιο, όπως τόνισε.

«Μπορεί να επαναληφθεί όλο αυτό το σύστημα, άλλη μία φορά»

«Ο σχεδιασμός μας με βάση τα διαθέσιμα τα οποία έχουμε, είναι για να επαναληφθεί όλο αυτό το σύστημα, άλλη μία φορά, τον επόμενο μήνα», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών για το επίδομα των 800 ευρώ, μιλώντας στο KONTRA και την εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου” με τον Γιώργο Σιαδήμα.

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν το νέο επίδομα αντιστοιχεί στον Μάιο και τα μέσα Ιουνίου, απάντησε σύμφωνα με το thetoc.gr ότι "Θα ήθελα, για να σας πω τη χρονική διάρκεια να δούμε ποιες θα είναι οι συμβουλές των ειδικών".

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News