Οικονομία Ελλάδα

e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλεται το δωρόσημο Πάσχα στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους

8.806.021 ευρώ σε 59.414 δικαιούχους εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Καταβάλλεται το δωρόσημο Πάσχα 2020 (Α' τετραμήνου) στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους όπως ανακοίνωσε ο Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).

Συγκεκριμένα, η καταβολή του δωροσήμου Πάσχα 2020 θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά, μέσω διαδικτύου- είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) (επιλογή Ασφαλισμένοι->Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Ατομικά Στοιχεία) είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ηλεκτρονική σελίδα www.gov.gr.

Για όσους εργατοτεχνίτες οικοδόμους συμπληρώσουν τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού τους, μέχρι τις 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά εμβόλιμη πληρωμή στις αρχές Μαΐου, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν την επόμενη καταβολή τον Ιούλιο του 2020.

Συνολικά, θα καταβληθούν 18.806.021 ευρώ σε 59.414 δικαιούχους εργατοτεχνίτες οικοδόμους, οι οποίοι έχουν δηλώσει το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού τους.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια