ΟΠΕΚΕΠΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης

Οικονομία
ΟΠΕΚΕΠΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταληκτική ημερομηνία τροποποίησης ή και ακύρωσης εμπρόθεσμα οριστικοποιημένων αιτήσεων μεταβίβασης είναι η Τρίτη, 9 Ιουνίου

Ανοικτή είναι από σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) η διαδικτυακή εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης έτους 2020.

Η εφαρμογή θα παραμείνει ανοικτή έως και την Παρασκευή, 15 Μαΐου ενώ όσες αιτήσεις καταχωρηθούν αλλά δεν έχουν οριστικοποιηθεί ως τότε θα θεωρηθούν ως μη υποβληθείσες στον ΟΠΕΚΕΠΕ για το έτος 2020.

Καταληκτική ημερομηνία τροποποίησης ή και ακύρωσης εμπρόθεσμα οριστικοποιημένων αιτήσεων μεταβίβασης είναι η Τρίτη, 9 Ιουνίου.

Η αίτηση μεταβίβασης θα γίνεται υποχρεωτικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου ενώ ο αιτών μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στις οn-line εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω εγγραφής στην ιστοσελίδα https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/.

Τέλος, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Οργανισμός «λόγω της δυσχέρειας των τρεχουσών συνθηκών η επισύναψη των απαιτούμενων δικαιολογητικών δύναται να πραγματοποιηθεί άμεσα μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων λόγω του κορονοϊού COVID-19, με την οριστικοποίηση της αίτησης μεταβίβασης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News