Ευρωπαϊκή Πίστη: Ενημερωτικές συναντήσεις με το δίκτυο πωλήσεων

Οικονομία
Ευρωπαϊκή Πίστη: Ενημερωτικές συναντήσεις με το δίκτυο πωλήσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχής παροχή γνώσεων και εφοδίων στους συνεργάτες της!

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, πάντα δίπλα στο Δίκτυο Συνεργατών της, πραγματοποίησε μια σειρά από Ενημερωτικές Συναντήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, με κορυφαία και τελευταία, τη συνάντηση στην Αθήνα. Και στην Κρήτη το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου Ατλαντίς στο Ηράκλειο ήταν κατάμεστη αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ηγετική θέση  της εταιρίας στον κλάδο της ασφάλισης με γνώμονα την παροχή πάντα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Στόχος των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση των Συνεργατών αναφορικά με την στρατηγική ανάπτυξης της Εταιρίας αποκλειστικά μέσω του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, η προστασία των χαρτοφυλακίων των Συνεργατών και η διάθεση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. 

Μέσα από αυτές τις Ενημερωτικές Συναντήσεις η Ευρωπαϊκή Πίστη αποδεικνύει σταθερά πως στόχος της είναι η αδιάκοπη ενίσχυση της επικοινωνίας της με το Δίκτυο Πωλήσεων της σε ολόκληρη την Ελλάδα παρέχοντας γνώση και εφόδια στους συνεργάτες της με απώτερο πάντα σκοπό να  μπορεί να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της ασφαλιστικής αγοράς.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων βραβεύτηκαν κορυφαίοι συνεργάτες της εταιρίας επιχειρώντας μέσα από αυτή την επιβράβευση να σταλεί το μήνυμα της επιτυχημένης πορείας της Ευρωπαϊκή Πίστης με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και  την ανάγκη του για ασφάλεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News