Για συγκρότηση το νέο Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης

Οικονομία
Για συγκρότηση το νέο Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοπός είναι η επίτευξη προγραμματικής συμφωνίας στη βάση της προάσπισης των επαγγελματικών συμφερόντων όλων των Οικονομολόγων, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

«Η Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων, θα συνεχίσει, με την συμμέτοχή της στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΕ/ΤΑΚ, να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της, για δοθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι νέοι Οικονομολόγοι, οι Λογιστές- Φοροτέχνες, οι Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Οικονομολόγοι.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Προσηλωμένοι στις αρχές της δημοκρατίας και με απόλυτο σεβασμό στη βούληση των συναδέλφων οικονομολόγων που συμμετείχαν στις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου, προσήλθαμε στις διεργασίες για τη Συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της τοπικής διοίκησης του 14ου Περιφερειακού Τμήματος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης.

Σκοπός και επιδίωξή μας ήταν και είναι η επίτευξη προγραμματικής συμφωνίας στη βάση της προάσπισης των επαγγελματικών συμφερόντων όλων των συναδέλφων Οικονομολόγων, καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειας στη λειτουργία του φορέα μας για να έχει ενεργό ρόλο και λόγο στα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης της τοπικής μας κοινωνίας.

Αντ’ αυτού, η απερχόμενη και εν τέλει νέα διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ, τηρώντας σιγή ισχύος όλο το προηγούμενο διάστημα, προχώρησε με γνώμονα αποκλειστικά το μοίρασμα των καρεκλών του Δ.Σ. Για ακόμη μια φορά γίναμε θεατές του ίδιου έργου! Η ίδια ακριβώς ανακοίνωση για τη συμφωνία του Προεδρείου χωρίς να έχει αλλάξει ούτε μια λέξη από το Δελτίο Τύπου που είχε ανακοινωθεί 3 ακριβώς χρόνια πριν. Σαν να μην πέρασε μια μέρα!!!

Συμφωνίες παρατάξεων (δήθεν ανεξάρτητων, υπό την κομματική καθοδήγηση του ΣΥΡΙΖΑ) κάτω από το τραπέζι με σκοπό οι ίδιοι άνθρωποι να διατηρήσουν τις καρέκλες τους, χωρίς να ενδιαφέρονται και να αφουγκράζονται τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου μας. Πάντοτε θα υπάρχει ένας "καλοθελητής" με προσωπικές φιλοδοξίες που αντιλαμβάνεται το Οικονομικό Επιμελητήριο ως όχημα για την προσωπική του ανέλιξη παριστάνοντας το δεκανίκι της δήθεν Ανεξάρτητης κίνησης.

Η παράταξη μας, η Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων, διαχρονική δύναμη, με διαχρονικές αξίες και αρχές δεσμεύεται απέναντι στους συναδέλφους Οικονομολόγους ότι θα συνεχίσει, με την συμμέτοχή της στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΕ/ΤΑΚ, να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της, για δοθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι νέοι Οικονομολόγοι, οι Λογιστές- Φοροτέχνες, οι Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι.

Θα είμαστε δίπλα τους για την αναβάθμιση όλων των Ειδικοτήτων του Οικονομολογικού Επαγγέλματος. Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε κάθε θετική πρωτοβουλία της νέας διοίκησης προς όφελος των συναδέλφων μας, θα μας βρει όμως απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια εσωστρέφειας και αδιαφάνειας του Θεσμού. Ευχαριστούμε όλους και όλες ξεχωριστά για τη διαρκή στήριξή τους και τους καλούμε να γίνουν συμμέτοχοι στην προσπάθεια μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News