Οικονομία Ελλάδα

Βιομηχανία & εξαγωγές στο επίκεντρο συνεργασίας ΣΕΒΠΗ - ΣΕΒ

Ψηφιακός μετασχηματισμός, βιομηχανία και εξαγωγές στο επίκεντρο εκδήλωσης

Η εκδήλωση αφορά τις προκλήσεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της «Βιομηχανίας 4.0»

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα λάβει χώρα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε βιομηχανία και εξαγωγές, στο πλαίσιο συνεργασίας ΣΕΒΠΗ - ΣΕΒ, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Καστελλάκη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9).

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ) διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση, με θέμα τις αλλαγές και προκλήσεις που φέρνει στη λειτουργία των επιχειρήσεων η «Βιομηχανία 4.0/Industry 4.0». Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΠΗ, κ. Λευτέρης Αντωνακάκης, και ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ και Πρόεδρος της AEGEAN & Olympic Air.

Στη συζήτηση που θα συντονίσει ο κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής, ΣΕΒ, θα μιλήσουν ειδικότερα:

  • ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ, για τις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού για την Ελληνική οικονομία.
  • ο Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ, για τις προοπτικές ανάπτυξης της βιομηχανίας στη χώρα.
  • ο κ. Αντώνης Καράτζης, Πρόεδρος & CEO της ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ, για τις ειδικότερες προκλήσεις για τη βιομηχανία της Κρήτης.
  • ο κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, για τη δυναμική και τις προοπτικές των Ελληνικών εξαγωγών
  • η Δρ. Φαίη Μακαντάση, Research Analyst της διαΝΕΟσις, για τις εξαγωγές ως εργαλείο εξόδου από την κρίση, και
  • ο κ. Τηλέμαχος Γεωργάκης, Διευθυντής Εμπορικής Τραπεζικής της ALPHA BANK για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στις επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12:30-15:30 στην Αίθουσα Καστελλάκη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια