Οικονομία Ελλάδα

COSMOTE: Δες πώς μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σου!

Δήλωσε δωρεάν συμμετοχή για να εμπνευστείς από καινοτόμες ιδέες & πρακτικές

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis, γνώρισε από κοντά τους Experts στο Ηράκλειο

Δήλωσε δωρεάν συμμετοχή για να εμπνευστείς από καινοτόμες ιδέες & πρακτικές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σου!

Η COSMOTE πιστεύει σε έναν κόσμο, όπου όλες οι επιχειρήσεις θα μπορούν να αναπτύσσονται, αξιοποιώντας τα οφέλη της τεχνολογίας. Έτσι, μέσω της πρωτοβουλίας #GrowYourBusiness, βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, με ιδέες και λύσεις για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, ώστε να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις της αγοράς.

Το Ηράκλειο Κρήτης είναι ο επόμενος προορισμός -ο τρίτος κατά σειρά- του #GrowYourBusiness - Meet Τhe Experts, του κύκλου δωρεάν ημερίδων που διοργανώνει η COSMOTE για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, σε όλη την Ελλάδα.

Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει αγκαλιάσει τη δράση της COSMOTE, όπως καταδεικνύει η μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι δύο προηγούμενες ημερίδες #GrowYourBusiness - Meet The Experts σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όπου συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 800 επαγγελματίες από τους κλάδους του εμπορίου, των τροφίμων/ποτών, της λιανικής πώλησης, του τουρισμού κ.ά..

Έλα στην Ημερίδα της COSMOTE και εμπνεύσου από τους experts! Άνθρωποι, που έχουν πετύχει στον επιχειρηματικό κόσμο και παίζουν τα ψηφιακά μέσα στα δάχτυλα, θα σε συμβουλέψουν σχετικά με τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και τις πρακτικές που μπορούν να «απογειώσουν» την εμπειρία, ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η Ημερίδα #GrowYourBusiness – Meet The Experts αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για κάθε επιχειρηματία να εμπνευστεί από καινοτόμες ιδέες και να κάνει το επόμενο βήμα για την επιχείρησή του. Δήλωσε τώρα, ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο www.growyourbusiness.gr και γνώρισε από κοντά τους Experts στο Ηράκλειο, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis!

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια