Super Markets Χαλκιαδάκης: Άλλη μία διάκριση στα «Super Market Awards 2019»

Κρήτη
Super Markets Χαλκιαδάκης: Άλλη μία διάκριση στα «Super Market Awards 2019»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βράβευση για Super Markets Χαλκιαδάκης για τη συνεργασία τους με τοπικούς παραγωγούς στα Super Market Awards 2019 - Το βραβείο αφορά την καμπάνια προώθησης κρητικών προϊόντων και τοπικών παραγωγών «Με υπερηφάνεια»

Μια σημαντική διάκριση στην κατηγορία «Συνεργασία με Τοπικούς Παραγωγούς» απέσπασε η Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., στα «Super Market Awards 2019».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 25/6/19, βραβεύθηκαν οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις του κλάδου των σούπερ μάρκετ & FMCG οι οποίες απέδειξαν για άλλη μια χρονιά την αξία της συνεχούς αναζήτησης νέων δρόμων για την καλύτερη λειτουργία των εταιρειών, την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών τους, αλλά την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων.

Ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου, εκπρόσωποι της πολιτείας, των φορέων της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας χειροκρότησαν θερμά τα στελέχη και τις ομάδες που βραβεύθηκαν για τις πρωτοβουλίες τους.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και παρέλαβαν τo βραβείο τα στελέχη της Χαλκιαδάκης Α.Ε. Δημήτρης Βατσιθιανός (Εμπορικός Δ/ντης), Θέμης Πολυζωάκης (Υπεύθυνος Αγοραστών) και Στράτος Σαμπαθιανάκης (Υπεύθυνος Αγορών).

Η νέα διάκριση των ΣΜ Χαλκιαδάκης

Silver: «Με Υπερηφάνεια» - Συνεργασία των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης με τοπικούς παραγωγούς.

Η στήριξη της εταιρείας μας στην τοπική οικονομία και στους Κρητικούς παραγωγούς και τα προϊόντα του τόπου μας είναι μια σχέση που μετράει ήδη 40 χρόνια! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι στα ράφια των καταστημάτων μας βρίσκονται περισσότεροι από 2.500 κωδικοί Κρητικών προϊόντων – τα περισσότερα από κάθε άλλη αλυσίδα – που προέρχονται από 400 τοπικούς παραγωγούς!

Με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη προβολή και προώθηση των κρητικών προϊόντων και παραγωγών, προχωρήσαμε σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα Κρητικά προϊόντα, που κράτησε περισσότερο από 3 μήνες (από τέλη Σεπτεμβρίου ως τέλη Δεκεμβρίου 2018), με γευστικές δοκιμές, ξεχωριστή σήμανση και προσφορές σε όλες τις κατηγορίες, σε συνεργασία με τους ίδιους τους παραγωγούς και εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο για μας όσο και για τους προμηθευτές μας που συμμετείχαν.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Σαμπαθιανάκης

Βράβευση συνεργατών ΣΜ Χαλκιαδάκης - «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων»

Για άλλη μια χρονιά, οι συμμετέχοντες στην τελετή απονομής υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων στις οποίες απονεμήθηκαν τα τιμητικά βραβεία «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων». Πρόκειται για βραβεία εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας, που απονέμονται σύμφωνα με τις προτάσεις των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, που αναγνωρίζουν με αυτό τον τρόπο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την άριστη συνεργασία με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και την αξία της υποστήριξης της τοπικής παραγωγής και των τοπικών κοινωνιών. Το βραβείο απονεμήθηκε και σε δύο τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές των ΣΜ Χαλκιαδάκης: στο Τυροκομείο Στειακάκης με έδρα τη Μεσσαρά Ηρακλείου και στο τυροκομείο Αγνότης Συλλιγάρδος με έδρα τη Νεάπολη Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News