Οικονομία Ελλάδα

Εντυπωσιακή παρουσία της Cretan Mill στην AgroExpo 2019  

Η Cretan Mill, ο κορυφαίος Όμιλος στην αγορά ελαιολάδου και τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, στην AgroExpo 2019

Η Cretan Mill - Μέλος του Ομίλου Αλμπαντάκη δε θα μπορούσε να λείψει από μια εκ των σημαντικότερων δράσεων που πραγματοποιούνται στην ανατολική Κρήτη, συμμετέχοντας στην AgroExpo 2019, την 3η αγροτική έκθεση που λαμβάνει χώρα στην Ιεράπετρα.

Η Cretan Mill, όντας ο κορυφαίος Όμιλος στην αγορά ελαιολάδου και τοπικών παραδοσιακών προϊόντων έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον, με το Περίπτερο να αποτελεί πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες.

«Οι επισκέπτες, στη διάρκεια την παρουσία τους στο περίπτερο μας, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προϊόντα μας, λαμβάνοντας πολύτιμες πληροφορίες μέσα από την Τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Μιχάλης Αλμπαντάκης.

Και συμπλήρωσε λέγοντας πως: «Είναι ευχάριστο να βλέπουμε πως μέσα σε αυτό το σπουδαίο φόρουμ για τα αγροτικά προϊόντα,  η Cretan Mill κεντρίζει το ενδιαφέρον, με το περίπτερο της να προσελκύει τόσους πολλούς επισκέπτες»

Η εντυπωσιακή παρουσία της κορυφαίας κρητικής εταιρείας σε ένα από τα σπουδαιότερα ραντεβού τη φετινή χρονιά, αποτελεί ένα ακόμη στοίχημα, αλλά και μια ακόμη επιβεβαίωση πως η ανοδική πορεία, δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελεί το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλεται, τόσο από τον κ. Αλμπαντάκη, όσο και από όλα τα μέλη του Ομίλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια