Δείτε ποιοι είναι οι χίλιοι τυχεροί της φορολοταρίας που κληρώθηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης

Οικονομία
Δείτε ποιοι είναι οι χίλιοι τυχεροί της φορολοταρίας που κληρώθηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα οι 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι που κέρδισαν στη φορολοταρία για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, που κληρώθηκε.

Η φορολοταρία αφορούσε σε ηλεκτρονικές συναλλαγές, στις οποίες προχώρησαν οι φορολογούμενοι τον Μάρτιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.

Ο καθένας από τους 1.000 τυχερούς θα λάβει από 1.000 ευρώ έκαστος, ενώ οι λαχνοί που έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι θα αναρτηθούν στο TAXISnet.

Δείτε ΕΔΩ τους τυχερούς λαχνούς

Εάν ο φορολογούμενος γνώριζε ποιους λαχνούς είχε με μια ματιά στον παραπάνω πίνακα θα ξέρει εάν το κράτος θα γίνει χορηγός των πασχαλινών διακοπών του.

Εάν δεν είχε προνοήσει να μάθει ποιους λαχνούς κατέχει, μπορεί να ενημερωθεί στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση TAXISnet.

Εναλλακτικά, μπορούν να ελέγξουν αν τους έχει έρθει το μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο TAXISnet, εισάγοντας τους κωδικούς τους.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 1 ευρώ.

Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 2 ευρώ.

Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 3 ευρώ.

Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 4 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News