Κάθοδος υφ. Οικονομίας για τις δράσεις και τα έργα του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Οικονομία
Κάθοδος υφ. Οικονομίας για τις δράσεις και τα έργα του Επιχειρησιακού Προγράμματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο ο υφυπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Στ. Γιαννακίδης για τις δράσεις και τα έργα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον, Αειφόρος Ανάπτυξη»

Παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Ηράκλειο η ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις και τα έργα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον,  Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ) 2014-2020 στην Περιφέρεια Κρήτης  (10.30 π.μ.– Ξενοδοχείο Kapsis Astoria).

Διοργανώνεται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος και συμμετέχουν οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών, δικαιούχοι και δυνητικοί δικαιούχοι  του προγράμματος, εκπροσώποι θεσμών και φορέων της περιοχής.  

Στην έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνει χαιρετισμό ο υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης ενώ, μεταξύ άλλων, θα γίνει συνοπτική παρουσίαση των έργων χρηματοδοτούνται από το ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ στην Κρήτη όπως η «Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων και ΧΥΤΥ Αμαρίου» και η Ύδρευση Ηρακλείου και Αγ. Νικολάου από το φράγμα Αποσελέμη - Έργα ενίσχυσης Ταμιευτήρα Φράγματος Αποσελέμη από το Οροπέδιο Λασιθίου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News