default-image

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις του ΟΓΑ  

Ελλάδα
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις του ΟΓΑ  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου των αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών, δημοσίων υπαλλήλων, μισθωτών ιδιωτικού τομέα και υπόλοιπων δικαιούχων

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2019 των αγροτών (πρ. ΟΓΑ) και των ελεύθερων επαγγελματιών (πρ. ΟΑΕΕ), ενώ την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ακολουθούν οι συντάξεις των πρ. δημοσίων υπαλλήλων, των πρ. μισθωτών του ιδιωτικού τομέα (πρ. ΙΚΑ), των ναυτικών (πρ. ΝΑΤ), των αυτοαπασχολούμενων (πρ. ΕΤΑΑ) και όλων των υπόλοιπων δικαιούχων συντάξεων.

Εκτός από τις συντάξεις ΟΓΑ που θα καταβληθούν στις 19 Δεκεμβρίου, δείτε τι άλλα επιδόματα δικαιούσθε.

Κοινωνικό Μέρισμα

Υπολογίζεται ότι περίπου 1,3 εκατ. άτομα θα είναι δικαιούχοι του φετινού Κοινωνικού Μερίσματος. Το μέρισμα αναμένεται να κατατεθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 14 Δεκεμβρίου -τα χρήματα θα μπουν το απόγευμα της Πέμπτης 13/12 (για όσους εγκρίθηκε η αίτηση έως τις 11/12), ενώ η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 21 Δεκεμβρίου για αιτήσεις.

Τα ποσά που θα δοθούν είναι από 200 ως 1.200.

Οι υπόλοιπες αιτήσεις, που θα εγκριθούν από 12/12 έως και την καταληκτική προθεσμία, θα πληρωθούν την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Από τη Δευτέρα 10.12.2018 ξεκίνησε η διαδικασία καταβολής του Δώρου Χριστουγέννων 2018 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Την ίδια μέρα ξεκίνησε επίσης η πληρωμή των επιδομάτων ανεργίας, των επιδομάτων μακροχρονίως ανέργων και των βοηθημάτων ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Πριν τις γιορτές, στις 21 Δεκεμβρίου, θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Το Υπουργείο Εργασίας, λόγω των εορτών, αποφάσισε να δώσει τα ποσά πριν τα Χριστούγεννα.

Η πληρωμή αφορά αιτήσεις των δικαιούχων που εγκρίθηκαν μέχρι 30 Νοέμβριου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News