Τέλη κυκλοφορίας 2019: Δείτε πώς μπορείτε να πληρώσετε

Οικονομία
Τέλη κυκλοφορίας 2019: Δείτε πώς μπορείτε να πληρώσετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε αναλυτικά τα βήματα, πώς μπορούμε να εκτυπώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας 2019 στο taxis net

Για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων χρειάζεται ΑΦΜ και αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας (οχήματος).

Γράφουμε τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας στα πεδία όπου μας ζητείται και ακολούθως εκτυπώνουμε (κλικ στην εκτύπωση) το έντυπο, βάσει του οποίου θα πληρώσουμε τα Τέλη Κυκλοφορίας (Τράπεζες, ΕΛΤΑ).

Ωστόσο η καταβολή για τα τέλη κυκλοφορίας 2019 μπορεί να γίνεται είτε στα γκισέ της τράπεζας είτε ηλεκτρονικά.

Για όσους θέλουν να τα εξοφλήσουν μέσω e-banking, θα χρειαστούν μόνον την Ταυτότητα Οφειλής που υπάρχει στο ειδοποιητήριο.

Τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να εξοφλήσουν σε 12 δόσεις οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών.

Σε κάποιες τράπεζες ακόμη και εάν ο οφειλέτης δεν έχει τον κωδικό πληρωμής, μπορεί να το πράξει απλά δηλώνοντας στη σχετική καρτέλα τον αριθμό κυκλοφορίας και το ΑΦΜ.

Τα τέλη κυκλοφορίας 2019 πρέπει να πληρωθούν τις 31 Δεκεμβρίου 2018, μέσω τραπεζών ή μέσω e-banking καθώς σε διαφορετική περίπτωση το τίμημα των Τελών Κυκλοφορίας διπλασιάζεται για όσους δεν τα εξοφλήσουν μέχρι τέλος του έτους.

Για την πληρωμή μέσω τραπεζών, οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ. θα πρέπει να εκτυπώσουν τα σχετικά έντυπα από το Taxis.

Τα τέλη κυκλοφορίας 2019 θα παραμείνουν τα ίδια με το προηγούμενο έτος (2018) σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών.

Το υπουργείο Οικονομικών δεν επεξεργάζεται κάποια μεγάλη ή μικρή αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων για το έτος 2019 άρα θα ισχύσει ό,τι ίσχυε και το 2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News