«Χρυσή» χρονιά για τον Ελληνικό Τουρισμό το 2018

Οικονομία
«Χρυσή» χρονιά για τον Ελληνικό Τουρισμό το 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2018 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του Ελληνικού Τουρισμού δήλωσε από το Ηράκλειο, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Τσέγας

«Χρυσή» χρονιά για τον Ελληνικό Τουρισμό το 2018, με την Κρήτη να πρωτοστατεί τόσο ως ελκυστικός τόπος διακοπών και ως ένας τόπος που έχει πολλά να διδάξει στον επισκέπτη όσον αφορά στο περιβάλλον, την προστασία της φύσης, την αιειφορία των φυσικών πόρων και τη διασφάλιση ενός ποιοτικού τρόπου ζωής.

Ο Κωνσταντίνος Τσέγας αναφέρθηκε στο προνομιακό κλίμα του νησιού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και στο φυσικό της πλούτο, με βάση τα οποία μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος για προορισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Για την καλύτερη χρονιά όλων των εποχών τόσο στο έσοδα και όσο και αφίξεις στη Σητεία, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Θοδωρής Πατεράκης ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην αύξηση αφίξεων στο Αεροδρόμιο όσο και στην αύξηση εσόδων σε καταστήματα εστίασης, ψυχαγωγίας και όχι μόνο.

Η Ελλάδα είναι η πιο ελκυστική ευκαιρία για ξενοδοχειακές και τουριστικές επενδύσεις, δήλωσε η Έλενα Κουντουρά στο πλαίσιο φόρουμ στην Αθήνα για επενδύσεις στον τουρισμό και τα ακίνητα στη Μεσόγειο.

Και στη Σητεία, ξεκίνησε να υλοποιείται ένα μεγάλο project που αφορά την ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχείου άνω των 800 κλινών.

Μέχρι τέλος του 2018, ο ΕΟΤ θα έχει συμμετάσχει σε 45 τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού και εσωτερικού, με τον κ. Τσέγα να αναφέρεται και στη διεθνή διάκριση που έχει κατακτήσει βίντεο του ΕΟΤ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News