Cretan Mill: Από το λιόφυτο, στην... τράπεζα σε μισή ώρα!

Οικονομία
Cretan Mill: Από το λιόφυτο, στην... τράπεζα σε μισή ώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη νέα ελαιοκομική περίοδο, αξίζει να γίνει αναφορά σε μια εταιρεία που συνδυάζει όλα όσα θα ήθελε να δει ως παροχές, ένας ελαιοπαραγωγός.

Ποιότητα, ταχύτητα, Υπηρεσίες νέας Τεχνολογίας, άρτιο τελικό αποτέλεσμα και... αμεσότητα στην πληρωμή, είναι όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πληροί η Cretan Mill.

Οι παραγωγοί ενόψει της νέας περιόδου θα πρέπει να γνωρίζουν πως η πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο του ελαιολάδου, είναι έτοιμη να στηρίξει τους αγρότες. Μια σημαντική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά έρχεται μέσω της πληροφορίας για τη διαδικασία του «Κοινού σωρού».

Μιλάμε για την παραγωγική διαδικασία κατά την οποία οι παραγωγοί παραδίδουν τις ελιές τους σε ένα από τα σημεία παραλαβής της Cretan Mill (σε Γάζι και Κρουσώνα). Μια ενέργεια που μόνο πλεονεκτήματα έχει για τον παραγωγό γιατί με αυτόν τον τρόπο έχει: 

-6% αλεστικό δικαίωμα 

-Μπόνους 0,15 ευρώ στο κιλό το λάδι  (έξτρα από την τιμή της αγοράς).

-Αγορά του λαδιού όλο, τις 3 γραμμές οξύτητας.

-Άμεση εξυπηρέτηση (με ωριαία παραλαβή τους 30 τόνους

-Καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου 

-Μηδενισμό  βιομηχανικής απώλειας

 -Μεγαλύτερη ποσότητα ελαιολάδου

-Άμεση πληρωμή

Και ο λόγος που η εταιρεία μπορεί να δώσει το 6% στο άλεσμα και ένα έξτρα  ποσό της τάξης των 15 λεπτών ανά κιλό στο λάδι, είναι γιατί μπορεί να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παραγωγικότητα των μηχανημάτων της. Μειώνει το κόστος παραγωγής παίρνοντας  το μέγιστο στην απόδοση των μηχανημάτων, πετυχαίνοντας παράλληλα και καλύτερης ποιότητας λάδι

Ισχυρό πλεονέκτημα

Η διαδικασία αυτή αποτελεί ένα ισχυρό πλεονέκτημα για τους παραγωγούς, όπως εξηγεί ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Cretan Mill Μιχάλης Αλμπαντάκης:

«Το επιστημονικό προσωπικό της αρχικά ελέγχει την ελαιοπεριεκτικότητα του καρπού. Λαμβάνεται αντιπροσωπευτικό δείγμα από όλες τις ελιές. Το μηχάνημα είναι αμερικανικής προέλευσης, τελευταίας τεχνολογίας, με συνέπεια να έχουμε 100% ανταπόκριση του πραγματικής δυναμικής του καρπού και των χαρακτηριστικών του», επισημαίνει ο ίδιος.

Έπειτα από τον έλεγχο, συνεχίζεται η διαδικασία, κόβονται όλα τα απαραίτητα παραστατικά στον παραγωγό  και μέσα σε 15 λεπτά, έχει ολοκληρώσει την παράδοση του καρπού του! Όπως λέει ο κ. Αλμπαντάκης, κάθε παραγωγός δε θα θέλει συνολικά πάνω από μισή ώρα από το λιόφυτο ως την τράπεζα για να δει τα χρήματα μέσα στο λογαριασμό του!

«Η εταιρεία μας κάνει απευθείας την πληρωμή και τα χρήματα μπαίνουν κατευθείαν στην τράπεζα», εξηγεί ο κ. Αλμπαντάκης.

Αξίζει να αναφερθεί πως «κλειδί» για την άμεση εξυπηρέτηση των παραγωγών, είναι τόσο τα μηχανήματα που διαθέτει η εταιρεία, τα οποία είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην αγορά,  όσο και το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της, με συνέπεια να μην υπάρχει καθόλου νεκρός χρόνος στη διάρκεια της διαδικασίας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News