Οικονομία Ελλάδα

Συνεχίζεται το μεγάλο αφιέρωμα των Κρητικών προϊόντων στα ΣΜ Χαλκιαδάκης

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το μεγάλο αφιέρωμα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στα Κρητικά προϊόντα, ένα αφιέρωμα που έχει ήδη αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια από τους καταναλωτές.

Η μεγάλη αυτή γιορτή των προϊόντων της Κρήτης και της ανάδειξης των πολλών δυνατοτήτων των Κρητικών παραγωγών, λαμβάνει χώρα σε όλα τα καταστήματα της Χαλκιαδάκης Α.Ε. με το πρώτο στάδιο του αφιερώματος να περιλαμβάνει τα περίφημα τυριά του νησιού, τα όποια συνοδεύονται με μέλι και παστέλι.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι γευστικές δοκιμές σε Χανιά, Ρέθυμνο, Μοίρες και Τυμπάκι και ακολουθούν την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου οι παρουσιάσεις με παράλληλες γευστικές δοκιμές σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία, καθώς και στο Ηράκλειο.

Πολλές προσφορές (όπως για παράδειγμα -20% στις γραβιέρες μέχρι και τη Δευτέρα 8/10), γευστικές δοκιμές, αλλά και ένα γενικότερο κλίμα γεμάτο με γεύσεις, ακούσματα και αρώματα Κρήτης περιμένει τους καταναλωτές κατά την επίσκεψή τους σε ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στους Κρητικούς παραγωγούς, να γνωρίσουν και να καταλάβουν τα στάδια της πολύπλοκης διαδικασίας παραγωγής, αλλά και να απολαύσουν τα προϊόντα τους με ειδικές εκπτώσεις με την χρήση της Xtra Card.

Το μεγάλο αφιέρωμα - το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου και συμπεριλαμβάνει την σταδιακή παρουσίαση όλων των Κρητικών προϊόντων - έρχεται να προστεθεί στις δράσεις και τις ενέργειες υποστήριξης και τόνωσης της Κρητικής οικονομίας από την εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., μια σχέση που μετράει ήδη 40 χρόνια εμπιστοσύνης και υπερηφάνειας! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι στα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης βρίσκονται περισσότεροι από 2.500 κωδικοί Κρητικών προϊόντων - τα περισσότερα από κάθε άλλη αλυσίδα – που προέρχονται από 400 τοπικούς παραγωγούς!

Περισσότερα για το μεγάλο αφιέρωμα «Με Υπερηφάνεια»

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα γεμάτο γεύσεις και αρώματα της Κρήτης, αλλά και την ανεξίτηλη σφραγίδα των Κρητικών παραγωγών, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα προϊόντα της Κρήτης και ξεκίνησαν με υπερηφάνεια, μια μεγάλη γιορτή για τα κρητικά προϊόντα!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η εταιρεία Χαλκιαδάκης:

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι, πρώτα απ’ όλα για τον τόπο μας! Για τους ανθρώπους του, που αγαπάνε τη γη και την αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο για να παράγουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στα ράφια όλου του κόσμου.

Είμαστε υπερήφανοι που μας τιμάνε με την παρουσία τους εδώ και 40 χρόνια οι παραγωγοί της Κρήτης και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Κι εμείς το ανταποδίδουμε, στηρίζουμε τις προσπάθειές τους, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και φέρνουμε τα προϊόντα τους μπροστά, τόσο εντός, όσο και εκτός Κρήτης. Η χαρά άλλωστε να συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 400 Κρητικούς παραγωγούς και να διαθέτουμε στα ράφια μας περισσότερα από 2.500 κρητικά προϊόντα, μας γεμίζει ικανοποίηση!

Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης όμως, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και για όλους εσάς που αγκαλιάσατε την Κρητική παραγωγή, καταφέρνοντας να εκπροσωπεί σχεδόν το 25% των συνολικών μας πωλήσεων. Και με αυτό τον τρόπο στηρίζεται αποτελεσματικά η αλυσίδα της τοπικής οικονομίας, μέρος της οποίας είμαστε όλοι, πελάτες, προμηθευτές, παραγωγοί, εργαζόμενοι.

Είμαστε επίσης πολύ υπερήφανοι που καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας απαιτήσεις για περισσότερα Κρητικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Και το ανταποδίδουμε!

Ξεκινήσαμε την μεγάλη γιορτή – αφιέρωμα στα Κρητικά προϊόντα, με γευστικές δοκιμές, ξεχωριστή σήμανση και προσφορές σε όλες τις κατηγορίες, σε συνεργασία με τους ίδιους τους παραγωγούς, έως το τέλος του 2018. Μια γιορτή που αγκαλιάζει την Κρήτη απ’ άκρη σ’ άκρη (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Μοίρες, Τυμπάκι, Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία), έχει στο επίκεντρό της εσάς και φέρνει τα Κρητικά καλούδια σε κάθε σπίτι, στις καλύτερες τιμές.

Περισσότερα για το μεγάλο αφιέρωμα της εταιρείας Χαλκιαδάκης στα προϊόντα της Κρήτης, μπορείτε να δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr/el/yperifaneia

Σχόλια