Η Huawei, με ξεχωριστές συσκευές, παρατείνει το καλοκαίρι μας!

Οικονομία
Η Huawei, με ξεχωριστές συσκευές, παρατείνει το καλοκαίρι μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει διακοπές, ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης. Τι κι αν βρισκόμαστε στο τέλος του, η Huawei βρίσκεται δίπλα μας για να το... παρατείνει! 

Για όλους εκείνους λοιπόν που επιλέγουν τον πιο ήρεμο και χαλαρό μήνα, τον Σεπτέμβριο για τις εξορμήσεις τους στις παραλίες, η Huawei κάνει αισθητή την παρουσία της με τα νέα μοντέλα της σειράς Y Series 2018, που προσφέρουν προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου και την μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Χάρη στην τεχνολογία Full view μπορούμε να απολαύσουμε κάθε φωτογραφία, να παρακολουθήσουμε ταινίες, να σερφάρουμε στο internet και τα social media χωρίς περιορισμούς και το πιο εντυπωσιακό... να ξεκλειδώσουμε τη συσκευή με μία κίνηση του προσώπου.

Ξεχωριστές συσκευές

Huawei Y5 2018: Με οθόνη HD+ (1440 x 720) 5,45 ιντσών και τεράστια αναλογία οθόνης-συσκευής με την τεχνολογία Full View, θα αισθάνεστε σαν να κρατάτε στο χέρι σας ένα παράθυρο σε ένα διαφορετικό κόσμο. Ταυτόχρονα, με μπαταρία χωρητικότητας 3020mAh και τεχνολογία Power Saving 6.0, θα απολαμβάνετε έως και 62 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 13 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Τυπική τιμή. Τα δεδομένα κατανάλωσης ισχύος υπολογίζονται βάσει των τεστ του Εργαστηρίου της Huawei. Οι πραγματικοί χρόνοι χρήσεις ενδέχεται να διαφέρουν βάσει της χρήσης και τνω περιβαλλοντικω΄ν παραγόντων. 

Huawei Y6 2018 & Huawei Y6 Prime 2018: Η  HD+ (1440 x 720) οθόνη Full View 5,7 ιντσών, με την υπέροχη ανάλυση και τη μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής, φέρνει ένα μεγαλύτερο κόσμο μπροστά στα μάτια σας. Ικανό να παράγει 87 dB στη μέγιστη ένταση, το Huawei Y6 2018 προσφέρει 78% περισσότερο ήχο από το ηχείο του ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη λεπτομέρεια στη μουσική, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η τεχνολογία Histen σάς προσφέρει βελτιστοποιημένο ήχο που μιμείται περιβάλλοντα όπως το θέατρο ή μια αίθουσα συναυλιών, μέσω των ακουστικών.

Huawei Y7 Prime 2018: Με διπλή κύρια κάμερα 13MP + 2MP του Huawei Y7 Prime 2018, θα απογειώσετε τις φωτογραφίες σας. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ευρέος διαφράγματος της διπλής κάμερας, απαθανατίστε χωρίς καμιά προσπάθεια το βάθος στο πεδίο των φωτογραφιών σας και δημιουργήστε το φυσικό αυτό θόλωμα στο φόντο σαν να χρησιμοποιούσατε κάμερα DSLR. Η HD+ Full View οθόνη 5,99 ιντσών με την εξαιρετικά μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής φέρνει έναν ακόμα μεγαλύτερο κόσμο μπροστά στα μάτια σας, ενώ το "blue mirror" εφέ της συσκευής ολοκληρώνει το άψογο στυλ αυτού του τηλεφώνου. 

Και επειδή η ξεγνοιασιά δεν τελειώνει εδώ για μικρά και για μεγάλα προβληματάκια η Huawei είναι δίπλα μας για να δώσει λύσεις. Αφήστε εκείνη να σκέφτεται την συσκευή σας και εσείς ασχοληθείτε με τις διακοπές σας!

Η Huawei, μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής HiCare παρέχει άμεσα και εύκολα υπηρεσίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) μετά την πώληση. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερωθείτε για τα επισκευαστικά κέντρα, να μάθετε τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών.

Μπορείτε να κατεβάσετε ένα εγχειρίδιο με αναλυτικές περιγραφές λειτουργίας της συσκευής σας, να συνομιλήσετε μέσω chat με εκπρόσωπο του τηλεφωνικού κέντρου καθημερινά μεταξύ 9:00 έως 19:00, να ενημερωθείτε για την εγγύηση της συσκευής σας και τέλος να απολαύσετε εξαιρετική εξυπηρέτηση με την ιδιότητα μέλους της Huawei

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News