Ιδιαίτερη τιμή για την Cretan Mill S.A., η αναγνώριση της επιχειρηματικής της προσπάθειας

Οικονομία
Ιδιαίτερη τιμή για την Cretan Mill S.A., η αναγνώριση της επιχειρηματικής της προσπάθειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, κ. Κωνσταντίνος Μαμουλάκης, και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου απένειμαν βραβείο στην εταιρεία

Με αφορμή τις πρόσφατες διακρίσεις που έλαβε η εταιρεία Cretan Mill S.A. της οικογένειας Αλμπαντάκη τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στον Δήμο Μαλεβιζίου η υψίστης σημασίας συνάντηση του Δημάρχου Μαλεβιζίου, κ. Κωνσταντίνο Μαμουλάκη, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Cretan Mill S.A., κ. Μιχαήλ Αλμπαντάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, κ. Κωνσταντίνος Μαμουλάκης, και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου απένειμαν βραβείο στην εταιρεία αναγνωρίζοντας την επιχειρηματική της προσπάθεια για εξωστρέφεια, την επιτυχημένη προβολή των κρητικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο και την τεράστια συμβολή της εταιρείας στην αγροτική ανάπτυξη του τόπου.

Τόσο ο ίδιος ο κ. Αλμπαντάκης, εκπροσωπώντας την οικογένεια Αλμπαντάκη, όσο και το προσωπικό της εταιρείας, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Δήμο Μαλεβιζίου, καθώς αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την εν λόγω βράβευση που αναδεικνύει τη συνεχή τους προσπάθεια για επίτευξη προόδου, κατάκτηση στόχων και ανάδειξη του τόπου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, «η επιβράβευση της αριστείας αποτελεί προϋπόθεση για τη δημιουργία σωστών προς την κοινωνία προτύπων», γεγονός που δεσμεύει την Cretan Mill S.A. για ακόμα πιο σπουδαίες επιτυχίες στο μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News