Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα: Σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης

Οικονομία
Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα: Σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στήριξη στην πραγματική οικονομία, τη μικρομεσαία επιχείρηση, στοχεύει να δώσει το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤΕ).

Μετά από 9 περίπου χρόνια οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, το κοινό έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο τραπεζικό σύστημα και η στρόφιγγα της ανάπτυξης στρέφεται προς την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης, σύμφωνα με τον Προϊστάμενο του τμήματος Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων της Παγκρήτιας Τράπεζας, Κώστα Καταχανάκη.

Οικοδεσπότης στην ενημερωτική εκδήλωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία στην υπηρεσία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο Γιώργος Γιακουμάκης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, που χαιρέτισε τη συμβολή της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στην επανεκκίνηση της ανάπτυξης στο οικονομικό περιβάλλον της Κρήτης και όχι μόνο.

Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα έρχονται σε μια περίοδο που η ρευστότητα στα ταμεία των επιχειρήσεων είναι καθηλωμένη σε χαμηλά μεγέθη, με τις νέες αυτές ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης να κρίνονται απαραίτητες και ενδεδειγμένες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News