Στη μεγαλύτερη περιφερειακή διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών η «Σαβοϊδάκης ΑΕ»

Οικονομία
Στη μεγαλύτερη περιφερειακή διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών η «Σαβοϊδάκης ΑΕ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σαβοϊδάκης ΑΕ θα συμμετάσχει στην έκθεση «Food Expo Greece», τη μεγαλύτερη περιφερειακή διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η έκθεση θα διεξαχθεί για 5η χρονιά, στις 10-11 & 12 Μαρτίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η εταιρεία μας θα βρίσκεται στην Αίθουσα 3, Περίπτερο D42.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπόρους, στην οποία θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες και ανάμεσά τους θα βρίσκονται αρκετές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά.

Η Σαβοϊδάκης ΑΕ θα παρουσιάσει μεγάλη γκάμα προϊόντων ζαχαροπλαστικής  και παραδοσιακών κρητικών γλυκών που απευθύνονται  σε Σούπερ Μάρκετ, Cash & Carry, εταιρίες catering και χονδρεμπορίου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης θα γίνει παρουσίαση καινούριας σειράς προϊόντων. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα γίνουν προγραμματισμένες συναντήσεις μεταξύ των  στελεχών της εταιρίας και ξένων και ελλήνων  αγοραστών καθώς και ενημέρωση όλων των επισκεπτών για την εταιρία και τα προϊόντα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, επισκεφτείτε το website www.foodexpo.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News