default-image

«We do local»: Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία…

Κρήτη
«We do local»: Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ΑΝΕΚ LINES η ημερίδα «We do local: Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία», με θέμα τη διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με τον τριτογενή / ξενοδοχειακό τομέα.

H εταιρεία Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε., που δημιουργήθηκε για να αναδείξει την ιδιαίτερη τοπική φιλοξενία και να στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:  "We do local - Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία… - Διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με τον τριτογενή / ξενοδοχειακό τομέα", υπό την αιγίδα του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ .

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι, στο Συνεδριακό Κέντρο της ANEK LINES στα Χανιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μεταξύ άλλων, θα αναπτυχθούν τα παρακάτω θέματα:

•      TUI Care Foundation & Futouris e.V. Project: Κρήτη | βήματα προς ένα βιώσιμο διατροφικό προορισμό 2017-2019, από τον Σωτήρη Δ. Μπαμπαγιούρη-Πρόεδρο, LOCAL FOOD EXPERTS sce- TUI Care Foundation & Futouris e.V. Project Team member)

•      Ξενοδοχεία, Γαστρονομία & Μάρκετινγκ - Η γαστρονομία των ξενοδοχείων ως ένα εργαλείο Μάρκετινγκ για την ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας και την προσέλκυση νέων επισκεπτών. Ομιλητής Λευτέρης Καραταράκης - Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος, Καραταράκης ΑΕ)

•      We do local-Πιστοποιητικό εντοπιότητας τουριστικών καταλυμάτων και πλοίων. Ομιλητές Μαριγιάννα Χαλκιαδάκη - Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προώθησης του We do local και Απόστολος Κορτέσης - Υπεύθυνος πιστοποιήσεων, Cosmocert SA)

•      Ελληνικό Πρωινό - Το κλειδί στη φιλοξενία με τον Δρ. Αλέξιο Πατάπιο Κόντη- Υπεύθυνο Μάρκετινγκ ΕλληνικούΠρωινού.

•      Lyrarakis Wines / Delights of Crete - Εταιρείες που συμβάλλουν προς ένα βιώσιμο διατροφικό προορισμό. Ομιλητές Γιώργος Λυραράκης, Πρόεδρος, Lyrarakis Wines & Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, Μύλοι Κρήτης).

Η ΑΝΕΚ LINES, για μία ακόμα φορά, στα 50 Χρόνια λειτουργίας της,  συμμετέχει ουσιαστικά σε δράσεις που στόχο έχουν το "πράττουμε τοπικά"   και συνεχίζει με πλώρη το μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News