default-image

Στις 31 Ιουλίου οι προσφορές για τον Ιππόδρομο

Οικονομία
Στις 31 Ιουλίου οι προσφορές για τον Ιππόδρομο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός έχουν περιθώριο οι δύο ενδιαφερόμενοι για το ιπποδρομιακό στοίχημα προκειμένου να καταθέσουν τις δεσμευτικές προσφορές τους.

Χθες, με ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ) διευκρίνισε ότι η 31η Ιουλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των προσφορών στον διαγωνισμό για τη χορήγηση του δικαιώματος αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για είκοσι χρόνια, αναφέρει η Ημερησία.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ενέκρινε προχθές τα τεύχη προκήρυξης για τον διαγωνισμό, στην τελική φάση του οποίου έχουν περάσει και οι δύο αρχικοί ενδιαφερόμενοι.

Πρόκειται για την κοινοπραξία 2PU Societe Par Actions Simplifiee, της οποίας ηγείται η γαλλική PMU, μία από τις μεγαλύτερες του κλάδου του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ευρώπη, και η Intralot.

Εν τω μεταξύ, χθες, με επιστολή τους προς το ΤΑΙΠΕΔ, οι ιπποδρομιακοί φορείς του ΟΔΙΕ ζητούν την άμεση αποστολή σε αυτούς των τευχών προκήρυξης του διαγωνισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News