Βίκος: Δύναμή σου, το όνειρο. Κι η θέληση, Ροή σου

Οικονομία
Βίκος: Δύναμή σου, το όνειρο. Κι η θέληση, Ροή σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, υιοθετώντας τέσσερις αθλητές και αθλήτριες.

Η εταιρεία Βίκος, στο πλευρό των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία, ανακοινώνει τη στήριξη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ). Η συνεργασία έρχεται να ενισχύσει τη συμμετοχή της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και των αθλητών σε Διεθνής αγώνες Para Swimming & Para Triathlon. Συγκεκριμένα η εταιρεία Βίκος, με κεντρικό μήνυμα τη φράση «Δύναμή σου, το όνειρο. Κι η θέληση, Ροή σου.» προχωρά στην υιοθέτηση τεσσάρων αθλητών της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: του Γεράσιμου Λιγνού, αθλητή τριάθλου, του Γρηγόρη Σουβατζόγλου, guide τριάθλου, και των Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Έφης Γκουλή, αθλητών κολύμβησης, ακολουθώντας την αποστολή τους για τους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Ο Ηλίας Λυμπέρης, Brand & Media Manager της Βίκος Α.Ε. ανέφερε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά, μοιραζόμαστε το όνειρο των αθλητών που το κάνουν πραγματικότητα μέσα από τη δύναμη και το μεγαλείο της προσπάθειάς τους. Θαυμάζουμε τον αγώνα τους που αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη έμπνευση. Γι’ αυτό και τον στηρίζουμε στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας “Ο Β-οίκος της ζωής μας"».

Η Βίκος Α.Ε. με συνέπεια και αφοσίωση, συνεχίζει να ενισχύει δράσεις αθλητικού και κοινωνικού χαρακτήρα και αφουγκράζεται με ενσυναίσθηση τις ανάγκες, παίρνοντας ενεργά θέση στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr, στο οποίο παρουσιάζεται το συνολικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί πέντε υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τέσσερα εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και παράγουν αναψυκτικά, ενώ το πέμπτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) από PET και πώματα. Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 87.800m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού, λειτουργεί 33 γραμμές και η παραγωγική της δυναμικότητα είναι 492.200 φιάλες/ώρα

To 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά. Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των

αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar, τη μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda. Τα αναψυκτικά Βίκος είναι τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα. Επιπλέον το 2022 ολοκληρώνει την επένδυση 22 εκ. του νέου βιομηχανοστασίου στο Καλπάκι Ιωάννινων και εισέρχεται στην αγορά HO.RE.CA λανσάροντας νέες συσκευασίες γυαλιού και αλουμινίου για τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News