Διπλή Βράβευση για τη SYCHEM στα Greek Export Awards 2023!

Οικονομία
Διπλή Βράβευση για τη SYCHEM στα Greek Export Awards 2023!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βραβεία αυτά είναι μια ακόμη αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας του ομίλου SYCHEM στη διεθνή αγορά όπου τα τελευταία έτη, εκτελεί περισσότερο από το 40% του κύκλου εργασιών του

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η SYCHEM A.E. βραβεύτηκε για τρίτη φορά στο διαγωνισμό Greek Export Awards, κερδίζοντας το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία ‘’Top Industrial Export Company’’ και το Ασημένιο βραβείο στην ‘’Top Innovation in Exports’’.

Τα βραβεία αυτά είναι μια ακόμη αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας του ομίλου SYCHEM στη διεθνή αγορά όπου τα τελευταία έτη, εκτελεί περισσότερο από το 40% του κύκλου εργασιών του. Οι βασικές εξαγώγιμες λύσεις που παρέχει η SYCHEM είναι οι προσυγκροτημένες μονάδες αφαλάτωσης για παραγωγή πόσιμου ή βιομηχανικού νερού δυναμικότητας ως και 30.000 m3/ημέρα, μονάδες παραγωγής νερού υψηλής καθαρότητας και συστήματα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων με αντίστροφη ώσμωση όπως στραγγισμάτων ΧΥΤΑ για την ανακύκλωση του νερού.

Η απονομή των Greek Export Awards έγινε την Παρασκευή 21 Απριλίου σε μία λαμπρή εκδήλωση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 22 Κεντρικών Φορέων και 14 Διμερών Επιμελητηρίων. Η φιλοσοφία της διοργάνωσης των Greek Exports Awards 2023 είναι η επιβράβευση της Αριστείας στον τομέα των εξαγωγών (αγαθών και υπηρεσιών) του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου. Τα βραβεία επισφραγίζουν τη σημαντική συμβολή στην οικονομία των επιχειρήσεων που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και συμβάλλουν σημαντικά στην ευημερία των κοινωνιών.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος & Τεχνικός Διευθυντής του ομίλου SYCHEM Δρ. Νίκος Υφαντής. Για να διαβάσετε το σχετικό Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης των βραβείων πατήστε πατήστε εδώ!

Η SYCHEM είναι εταιρεία τεχνολογικής αιχμής με αντικείμενο την επεξεργασία νερού, εξοικονόμηση ενέργειας, παραγωγή βιοαερίου και αντιδιαβρωτική προστασία. Η εταιρεία με καινοτόμες λύσεις επικεντρώνει την δραστηριότητά της στο Water & Energy Nexus.

Με έδρα στην Αθήνα, διαθέτει βιομηχανικές εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο Κρήτης, θυγατρική στην Κύπρο και εξάγει σε 36 χώρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News