Η δράση «Αγαπάμε, δεν πετάμε - KIDS», στην «Κρήτη Σήμερα» (vid)

Κρήτη
Η δράση «Αγαπάμε, δεν πετάμε - KIDS», στην «Κρήτη Σήμερα» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημοσιογράφος και υπεύθυνη επικοινωνίας του «Αγαπάμε, δεν πετάμε - KIDS», Ανδριανή Αγγελιδάκη, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα», όπου εξήγησε πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία, και ποιος ο ρόλος της εφαρμογής «my happy CLUB»

«Αγαπάμε, δεν πετάμε» είναι το κεντρικό μήνυμα μιας νέας σπουδαίας δράσης, που ενισχύει την έννοια της βιωσιμότητας και της αλληλεγγύης μέσα από την προσφορά και ανταλλαγή παιδικών ρούχων. Στόχος του ««Αγαπάμε, δεν πετάμε - KIDS», είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο αλληλεγγύης και όμορφης συνύπαρξης.

Η δημοσιογράφος και υπεύθυνη επικοινωνίας του «Αγαπάμε, δεν πετάμε - KIDS», Ανδριανή Αγγελιδάκη, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα», όπου εξήγησε πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία, και ποιος ο ρόλος της εφαρμογής «My happy CLUB».

«Είναι μια δράση που φιλοξενείται στην λεωφόρο Καζαντζίδη & Καπαζουρνά. Σε αυτό τον χώρο μπορούμε να φέρουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια για ηλικίες 0-14 να τα δωρίσουμε, να συγκεντρώσουμε πόντους και να τους ανταλλάξουμε με αλλά αγαθά που χρειάζονται τα παιδιά μας στην ηλικία που βρίσκονται τώρα» επισήμανε η Ανδριανή Αγγελιδάκη, διευκρινίζοντας, ότι η ανταλλαγή είναι ποσοτική και όχι ποιοτική, καθώς κάθε τεμάχιο που δωρίζουμε αντιστοιχεί άλλο ένα που μπορούμε να πάρουμε εντελώς δωρεάν.

Διαβάστε επίσης

⇒ Νέα δράση «Αγαπάμε, δεν πετάμε Κids»: Δώρισε ή αντάλλαξε όσα δε χρειάζεσαι πλέον

«Φέρνουμε αυτά που έχουμε στο χώρο του «Αγαπάμε, δεν πετάμε - KIDS», περνούν στον ποιοτικό έλεγχο από τα μέλη της ομάδας επί τόπου, κρατούν όσα είναι σε καλή κατάσταση και έπειτα περνιούνται οι πόντοι στην εφαρμογή My happy CLUB» ανέφερε η Ανδριανή Αγγελιδάκη, εξηγώντας, ότι μπορούμε να εξαργυρώσουμε απευθείας τους πόντους, επιλέγοντας τα τεμάχια που επιθυμούμε ή να το κάνουμε κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα, να μεταβιβάσουμε τους πόντους σε άλλο μέλος του My happy CLUB που τους χρειάζεται.

Παράλληλα, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του «Αγαπάμε, δεν πετάμε - KIDS», στάθηκε στην κεντρική ιδέα, που αποτέλεσε την «αφετηρία» αυτής της δράσης. «Η διαπίστωση που υπήρξε μέσα από την δική μας καθημερινότητα, ότι έχουμε πράγματα που μένουν αχρησιμοποίητα, τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη. Γιατί λοιπόν να μη τα συνταιριάξουμε αυτά μεταξύ τους; Η ομάδα διαθέτει τη τεχνογνωσία, τα μέσα, τη δυνατότητα να το κάνει αυτό πράξη και το έκανε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ανδριανή Αγγελιδάκη, αναφέρθηκε και σε ένα «τρίτο μονοπάτι» αυτής της διαδρομής. «Μπορεί κάποιος, που δεν έχει να δωρίσει, να πάρει κάτι από τον χώρο του «Αγαπάμε, δεν πετάμε - KIDS» σε καθαρά συμβολική τιμή, μόλις 90 λεπτά του ευρώ. Ένας γονιός ο οποίος δεν έχει χρήματα να αγοράσει στα παιδιά φόρμες, παπούτσια, μπουφάν ή αποκριάτικη στολή, μπορεί να έρθει στο χώρο και αν δεν έχει να δωρίσει δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να αποκτήσει ένα συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων με αυτή τη τιμή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News