Μοναδική εφαρμογή Βιομετρικής ηλεκτρονικής υπογραφής από τη SENATUS

Οικονομία
Μοναδική εφαρμογή Βιομετρικής ηλεκτρονικής υπογραφής από τη SENATUS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τεχνολογία αιχμής που ήδη διαθέτει η SENATUS και οι συνεχείς επενδύσεις που πραγματοποιεί σε προηγμένα συστήματα και μεθόδους, έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ακόμα μιας καινοτομίας που πηγαίνει ένα βήμα μπροστά την ιδιωτική Ασφάλιση στην Ελλάδα

Η υπόσχεση για το 1ο τρίμηνο του 2023 έγινε πραγματικότητα πολύ νωρίτερα και εντός του 2022 όλα τα καταστήματα Franchise της SENATUS στην Ελλάδα χρησιμοποιούν ήδη τη χειρόγραφη Βιομετρική ηλεκτρονική υπογραφή, αποκτώντας έτσι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την ευελιξία στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καθημερινών εργασιών.

Με πατενταρισμένο ασύρματο στυλό χωρίς μπαταρία και με 1024 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση για την ακριβή λήψη του μοναδικού προφίλ υπογραφής, σήμερα όλοι οι Αντιπρόσωποι της SENATUS στην Ελλάδα διαθέτουν την πιο σύγχρονη και ισχυρή ηλεκτρονική συσκευή υπογραφής από την Wacom. Η νέα εφαρμογή για την λειτουργία της, που ανέπτυξε η εταιρεία μηχανογράφησης της SENATUS, την καθιστά κορυφαία για γραφεία με υψηλή κίνηση πελατών όπου προσωπικές χειρόγραφες υπογραφές πρέπει να καταγράφονται ηλεκτρονικά για την επιβεβαίωση συναλλαγών. Η απόδοση WILL (Wacom Ink Layer Language) αποδεικνύει την καλύτερη και πιο αυθεντική αναπαράσταση της χειρόγραφης ηλεκτρονικής υπογραφής ενώ το ευρύ φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας, με εξελιγμένη κρυπτογράφηση ανώτερου επιπέδου AES 256/ RSA2048 κάνει τις συναλλαγές στα καταστήματα Franchise της SENATUS να είναι αξιόπιστες και ασφαλείς.

Εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία προϋπόθεση ή στοχοθεσία, η SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. παρέχει σε όλους τους Συνεργάτες της, την μοναδικά προσαρμοσμένη λύση λογισμικού που δημιουργήθηκε από τη SENATUS και το πιο εξελιγμένο Signature Pad της Wacom με έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης. Το ανθεκτικό κάλυμμα από σκληρό γυαλί με αντιθαμβωτική επεξεργασία, παρέχει βελτιωμένη θέαση και μια οπτικά ελκυστική επιφάνεια, με φυσική αίσθηση γραφής που μοιάζει με χαρτί.

H SENATUS πρωτοπόρος στην Ελλάδα και πολυβραβευμένη στον χώρο που η ίδια δημιούργησε, αναπτύσσεται με Franchise και παρέχει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιείται: Ασφαλίσεις – Ακίνητα – Τραπεζικά – Ενέργεια – Επιδοτήσεις – Μελέτες – Χρονομισθώσεις, κ.α. Το πακέτο Franchise της SENATUS ( https://franchise.senatus.gr ) δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ο νέος Αντιπρόσωπος το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει και να λειτουργήσει το δικό του ανεξάρτητο κατάστημα SENATUS στην περιοχή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News