Epsilon Restaurant: Με τη σφραγίδα του Έκτορα Μποτρίνι στην «καρδιά» του Ηρακλείου (εικόνες)

Κρήτη
Epsilon Restaurant: Με τη σφραγίδα του Έκτορα Μποτρίνι στην «καρδιά» του Ηρακλείου (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, Σεφ ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΠΟΤΡΙΝΙ και η ομάδα του, αποκαλύπτουν αυθεντικές γεύσεις που ‘βγαίνουν’ κυριολεκτικά από τις φλόγες ενός ξυλόφουρνου ή μιας παραδοσιακής «παραστιάς»

Ανεβάσαμε τη γη στον ουρανό και φέραμε την θάλασσα στη φωτιά!

Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του "Epsilon", ενός open fire εστιατορίου στην καρδιά της πόλης μας.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η παράδοση αναβιώνει. Η συγκίνηση βρίσκεται στο απρόβλεπτο. Η φωτιά προσθέτει ελευθερία στο μαγείρεμα και χαρακτήρα στη γεύση. Είναι πρωτόγονη. Έχει ψυχή.

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, Σεφ ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΠΟΤΡΙΝΙ και η ομάδα του, αποκαλύπτουν αυθεντικές γεύσεις που ‘βγαίνουν’ κυριολεκτικά από τις φλόγες ενός ξυλόφουρνου ή μιας παραδοσιακής «παραστιάς».

Ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός της Γης με τη Θάλασσα, των βοτάνων με την παράδοση, της ανάμνησης με την έκπληξη, εμβαθύνει σε τοπικές και μεσογειακές γεύσεις. Κοινή γλώσσα είναι η φωτιά που φανερώνει την ουσία της μέσα από ένα μείγμα από δυνατά κρεατικά, τρυφερούς βλαστούς του βουνού, θαλασσινή αύρα, κύμα και καπνό. Ισορροπία.

Όλα για την γυμνή γοητεία των συστατικών! Η αδιαπραγμάτευτη φρεσκάδα τους οδηγεί σε ένα μενού που αλλάζει χρώματα, ανάλογα με την εποχή. Τα πιο φρέσκα υλικά συλλέγονται με προσοχή, μαγειρεύονται αποκλειστικά στη φωτιά και αποκαλύπτουν την πιο αυθεντική τους γεύση.

Η πείρα, η υπομονή και το ένστικτο είναι τα απαραίτητα συστατικά σε κάθε πρόταση!

Ειδικά επιλεγμένα κρασιά του Ελληνικού και Διεθνούς αμπελώνα, απολύτως συνδυασμένα με τις δημιουργίες της μαγειρικής μας ομάδας καθώς και εκλεκτές ετικέτες αλκοολούχων ποτών που παρασκευάζονται απευθείας στο τραπέζι σας.

Η ατμόσφαιρα ζεστή, με χρώματα γήινα, και πανοραμική θέα στην Πλατεία Ελευθερίας και το λιμάνι της πόλης. Ένα σκηνικό κινηματογραφικό. Ένας κομψός χώρος με ανοιχτή κουζίνα, που επιτρέπει μια καθαρή εικόνα της δράσης που εκτυλίσσεται, ενώ η οπτική γοητεία της ανοιχτής φωτιάς είναι το επίκεντρο!

Ζήστε κοντά μας την εμπειρία του Epsilon.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: E: [email protected]

T: +30 2810 221 200 Fcbk | Epsilon Restaurant Heraklion

Instagram | #epsilon_heraklion Press Inquiries: [email protected] Πλ. Ελευθερίας 43, 71201, Ηράκλειο Κρήτης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News