«Ζέστανε» την κρητική αγορά η Black Friday (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
«Ζέστανε» την κρητική αγορά η Black Friday (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγαλύτερη διάρκεια της «Μαύρης Παρασκευής» μείωσε την ταλαιπωρία

Και στην Κρήτη, καταναλωτές ρίχνονται στο κυνήγι των μεγάλων προσφορών λόγω black Friday, με την κίνηση στους εμπορικούς δρόμους να είναι αυξημένη από νωρίς το πρωί. 

Το κλίμα είναι γιορτινό στο νησί μας και χωρίς να σχηματίζονται τεράστιες ουρές έξω από τα καταστήματα όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. 

Η εμπορική γιορτή, η οποία φέτος έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια καθώς ξεκίνησε από τις προηγούμενες εβδομάδες, ζέστανε τα ταμεία των εμπόρων. 

Τηλεοράσεις, κινητά, τάμπλετ , ηλεκτρικά είδη, ρούχα και είδη σπιτιού πήραν φωτιά, με την black Friday να αποτελεί μια δυνατή οικονομική ανάσα στην αγορά της Κρήτης. 

Στον χορό των προσφορών έχουν μπει μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών , εταιρείες καλλυντικών, ειδών σπιτιού, ένδυσης, υπόδησης και όχι μόνο,  ενώ στον ρυθμό της black Friday έχουν ήδη μπει και αλυσίδες σούπερ μάρκετ. 

Εικόνες από την ικανοποιητική κίνηση των καταναλωτών στο κέντρο του Ηρακλείου:

https://www.youtube.com/watch?v=er0_QkyRvaM?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News