Οικονομία

PATHOS: Το κρητικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ανάμεσα στα καλυτέρα του κόσμου για το 2022

Το μοναδικό Μαλεβυζιωτικο Premium EVOO στην πρώτη του χρονιά στις αγορές κατέκτησε 14 βραβεία στους πιο σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τη καριέρα του το PATHOS EXTRA VIRGIN OLIVE OIL στις διεθνείς αγορές. Το υψηλής ποιότητας πολυφαινολικο ελαιόλαδου από τις Κορφές Μαλεβυζιου παράγεται αποκλειστικά από τους ελαιώνες της οικογένειας Σαριδάκη, γίνεται η ελαιοποιηση του στο ελαιουργείο της Οικογένειας Κοκολάκη στις Λίμνες Λασιθίου και τυποποιείται στη Cretanthos στα Αγγελιανα Μυλοποτάμου.

Το μοναδικό Μαλεβυζιωτικο Premium EVOO στη πρώτη του χρονιά στις αγορές κατέκτησε 14 βραβεία στους πιο σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς, με υψηλές βαθμολογίες και διακρίθηκε τόσο για την υψηλή ποιότητα του όσο και για την εντυπωσιακή συσκευασία του συναγωνιζόμενο με τα καλυτέρα ελαιόλαδα στο κόσμο.

Ειεικότερα, βραβεύθηκε με χρυσό βραβείο ποιότητας στο διαγωνισμό DUBAI EARLY HARVEST 2022, ασημένιο ποιότητας στο διαγωνισμό BERLIN GOOA 2022, NEW YORK 2022, ATHENA IOOC 2022, χρυσό βραβείο ποιότητας στο διαγωνισμό MONACO 2022, TERRA OLIVO 2022 στο Ισραήλ και DUBAI IOOC 2022.

Ακόμα βραβεύθηκε με πλατινένιο βραβείο για τη συσκευασία του στο διαγωνισμό DUBAI TASTE AWARDS 2022 με χρυσό και ασημένιο βραβείο συσκευασίας στο διαγωνισμό LONDON IOOC 2022 και διπλά χρυσά βραβεία στον CANADA IOOC 2022.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η δεύτερη διάκρισή του στο διαγωνισμό TERRA OLIVO 2022 του Ισραήλ οπού βραβεύθηκε με το μοναδικό BEST PACKAGING βραβείο, που δίνει ο διαγωνισμός, όπως επίσης και η ασημένια διάκριση του στα OLYMPIA AWARDS που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό υγείας του ελαιόλαδου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι υψηλές διακρίσεις για το PATHOS επιβραβεύουν την προσπάθεια της Οικογένειας Σαριδάκη να παράγει ένα υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο τοποθετώντας το στα καλυτέρα ελαιόλαδα στο κόσμο για το 2022 και αποδεικνύουν με το καλύτερο τρόπο ότι ακολουθώντας σωστές πρακτικές σε όλα τα στάδια παραγωγής, αγάπη και σεβασμό στα δέντρα που μας θρέφουν γενιές και γενιές, η Κρητική γη μπορεί να παράγει τα καλυτέρα ελαιόλαδα παγκοσμίως.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια